Un câine "vorbitor", în Top 50 Influenceri realizat de Forbes. Cum a reușit Bunny să fie urmărit de 1,1 milioane de oameni

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 09:44
3119 citiri
Un câine "vorbitor", în Top 50 Influenceri realizat de Forbes. Cum a reușit Bunny să fie urmărit de 1,1 milioane de oameni

Celebra publicație Forbes a întocmit un top 50 al influencerilor din întreaga lume. Aproape două miliarde de urmăritori însumează laolaltă creatorii de conținut pentru rețelele de social media.

Brandurile de top din întreaga lume cheltuiesc sume uriașe pentru a-i sponsoriza. Câștigul total obținut de cei 50 s-a ridicat, în 2021, la 570 milioane de dolari, spun cei de la Forbes.

Topul redefinește practic noțiunea de celebritate în era contemporană.

Pe primul loc în top se află Jimmy Donaldson (MrBeast), cu 162 de milioane de urmăritori. Petrecerea a 50 de ore îngropat de viu sau încercarea înfometare timp de 30 de zile par să merite din plin atunci când obții 54 de milioane de dolari pe an.

Charli D'Amelio ocupă locul doi în top, cu 203,7 milioane de urmăritori. În 2021, Charli D'Amelio, în vârstă de 18 ani, a fost TikToker-ul cu cele mai mari câștiguri, obținând 17,5 milioane de dolari din brandul său de îmbrăcăminte. Deși încă mai postează videoclipuri în care dansează, D’Amelio își dedică, de asemenea, o mare parte din conținutul său promovării propriilor mărci și parteneriate.

Cel de-al treilea loc în Top Forbes 50 de Influenceri este ocupat de Alexandra Cooper, cu un număr de 3,6 milioane de followeri. Ea și-a câștigat popularitatea în urma clipurilor video în care vorbește fără perdea despre sex.

În top se află și un câine. Bunny ocupă locul 45, având 1,1 milioane de urmăritori pe conturile de Instagram, TikTok și TouTube. Patrupedul a ajuns celebru pentru că poate să “vorbească“.

Căţeluşul Bunny este unul din cei aproape 2.600 de câini și 300 de pisici care fac parte dintr-un proiect numit TheyCanTalk. Scopul studiului este de a înțelege dacă animalele pot comunica cu oamenii prin intermediul dispozitivelor de comunicare augmentativă și alternativă (ACC). Sistemele de AAC, cum ar fi butoanele uriașe etichetate ale lui Bunny, care pronunță un singur cuvânt atunci când sunt apăsate, au fost concepute inițial pentru a ajuta oamenii cu tulburări de comunicare. Animalele învaţă să folosească instrumentele pentru a ajuta oamenii cu deficienţe de vorbire să comunice mai uşor.

TikTok închide programul prin care îi plătea pe utilizatori. Prezintă "riscuri grave la adresa sănătăţii mentale"
TikTok închide programul prin care îi plătea pe utilizatori. Prezintă "riscuri grave la adresa sănătăţii mentale"
TikTok suspendă programul de recompense al TikTok Lite, din cauza preocupărilor UE TikTok va suspenda în mod voluntar programul de recompensă al noii aplicaţii TikTok Lite, în timp ce...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#influenceri, #tiktok, #Instagram, #YouTube, #Forbes , #stiri media