Infinity Marketplace lansează „Autentic”, categoria dedicată producătorilor şi vânzătorilor autohtoni

Advertorial
Marti, 04 Octombrie 2022, ora 16:45
6187 citiri
Infinity Marketplace lansează „Autentic”, categoria dedicată producătorilor şi vânzătorilor autohtoni
FOTO: shutterstock.com

Cu toţii iubim şi apreciem obiectele artizanale, confecţionate manual, cu multă muncă şi dăruire. Cu toate acestea, deşi ne-am dori să susţinem mai mult comunitatea meşteşugarilor români, este destul de dificil să intrăm în contact cu aceştia.

Sigur, îi întâlnim la târgurile de sărbători, atunci când ne pierdem privirile printre tarabele lor, uluiţi de minunăţiile pe care le pot crea, dar în rest? Magazinele dedicate sunt extrem de rare, iar târgurile se organizează doar cu ocazii speciale. Parcă ţi-ai dori să integrezi o ţesătură autentică în living în timpul primăverii, iar târgul de Crăciun abia ce a trecut. Ori poate vrei să decorezi comoda cu vaze abstracte din ceramică şi nu ai opta pentru cele clasice şi industriale. Ori poate eşti pur şi simplu un susţinător al meşteşugarilor români şi ţi-ai dori să le poţi accesa şi cumpăra produsele cu mult mai mare uşurinţă.

Cu siguranţă ai trecut şi tu printr-o astfel de situaţie, poate şi fără să conştientizezi. Industrializarea şi consumerismul au transformat stilul de viaţă al fiecăruia dintre noi şi ne-au programat comportamentul de achiziţie. Ţi-ai dori să te bucuri de o piesă de mobilier unicată, dar de unde să o cumperi? Aşa că ne mulţumim cu produsele comune, banale, lipsite de esenţă şi viaţă. Partea şi mai tristă este că mesţeşugarii, în lipsa spaţiilor dedicate în care să îşi vândă produsele, treptat vor fi nevoiţi să îşi reducă activitatea sau şi mai rău, să o sfârşească. Acesta este un motiv în plus pentru care să le susţinem munca şi să îi ajutăm să ducă mai departe produsele autohtone.

Pasiunile românilor au nevoie şi merită susţinerea noastră. Infinity Marketplace ştie că ţi-ai dori să ai o zonă dedicată produselor autetice. Din dorinţa pe o parte, de a îţi oferi ţie o zonă în care să ai acces la obiectele autohtone şi, pe de altă parte, de a oferi meşteşugarilor români magazinul online prin care să poată ajunge la cumpărători mult mai uşor, Infinity Marketplace a lansat în această toamnă categoria Autentic.

Descoperă şi tu meşteşugarii români pe www.infinity.ro şi alătură-te comunităţii de susţinători. Recomandă cunoscuţilor platforma artizanilor şi dă veste în ţară că Infinity Marketplace este magazinul online care dedică secţiunea „Autentic” creatorilor autentici.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Infinity Marketplace, #autentic, #producatori autohtoni, #vanzatori autohtoni , #stiri afaceri