Cum să alegi inelul de logodnă pentru viitoarea soție

Advertorial
Luni, 20 Martie 2023, ora 18:40
3722 citiri
Cum să alegi inelul de logodnă pentru viitoarea soție
FOTO: freepik.com

Momentul cererii în căsătorie este unul important, care va rămâne în memoria ta și a partenerei tale. Inelul de logodnă este un simbol al iubirii voastre și reprezintă promisiunea că îi vei fi alături pe vecie. Știm că alegerea acestuia poate fi o sarcină destul de dificilă. Astfel, ne-am gândit să îți oferim câteva sfaturi care sperăm că îți vor fi de folos în alegerea inelului de logodnă pentru viitoarea ta soție.

Observă ce bijuterii poartă de obicei

Înainte să alegi inelul de logodnă, ideal ar fi să afli cât mai multe detalii despre gusturile iubitei tale în materie de bijuterii. Ori de câte ori ai ocazia, observă și analizează ce îi place să poarte cel mai des. Îi plac bijuteriile minimaliste, cu detalii fine, dar elegante? Sau, din contră, este atrasă de bijuterii voluminoase, statement? Și, cel mai important, este adepta aurului alb, galben sau roz? Dacă viitoarea ta soție înclină spre stilului clasic, atunci un inel logodnă simplu, cu un diamant, din aur galben sau alb va fi alegerea potrivită. Dacă obișnuiește să poarte piese mari, care ies în evidență, atunci cu siguranță o va încânta un inel de logodnă de tip Halo. Acesta are în centru un diamant și alte pietre prețioase, mai mici, de jur-împrejurul său.

Ține cont de profesia ei și de obiceiurile pe care le are

Să spunem că în timp ce te uiți la inele de logodnă, atenția îți este atrasă de un model cu diamant mare, incolor, din aur alb. Cu siguranță va face din momentul cererii în căsătorie unul memorabil, iar ea va fi mai mult decât impresionată. Însă, dacă partenera ta lucrează într-un mediu care implică folosirea mănușilor, a substanțelor chimice sau are hobby-uri precum grădinăritul sau pictura, atunci s-ar putea să nu fie cea mai inspirată alegere. În acest caz, un inel din platină cu mici pietre prețioase dispuse parțial sau pe toată suprafața vizibilă a acestuia ar putea fi o opțiune mai bună. Platina este cel mai durabil metal, fiind cunoscut pentru rezistența la coroziune și zgârieturi.

Cere sfatul prietenelor ei

Înainte să apari tu, au fost ele, prietenele ei. Au petrecut mult timp împreună și au avut ocazia să își dezvăluie preferințele în materie de bijuterii. Adevărul este că femeile sunt întotdeauna atente la detalii, iar prietenele ei te pot ajuta să faci alegerea corectă.

Ține cont de forma degetelor și a mâinii

Inelul de logodnă trebuie să impresioneze, să fure privirile celorlalți, iar pe ea să o facă să zâmbească ori de câte ori îl privește. În același timp, este important să fie confortabil și să arate bine pe degetul ei. De exemplu, dacă iubita ta are degetele subțiri și lungi, este recomandat sa alegi un inel de logodnă clasic, cu diamant solitare. De asemenea, este esențial să afli ce mărime i se potrivește. Astfel, ea nu va mai trebui să aștepte pentru a fi redimensionat și îl va putea purta imediat.

Detaliile care fac diferența

Este o fire activă, energică sau, mai degrabă, calmă? Îi plac culorile aprinse sau, din contră, le preferă pe cele închise? Care este nuanța pielii ei – light, medium sau dark? Poate ți se pare complicat, dar inelul de logodnă nu este un simplu cadou. Drept urmare, este nevoie să ții cont de mulți factori atunci când îl alegi. Dacă ei îi place albastru, poți opta pentru un inel din aur alb cu safir sau diamant albastru. Oferindu-i un inel de logodnă pe gustul ei îi arăți nu doar cât de mult o iubești, ci și că îi cunoști preferințele și stilul.

Poate că momentul mult așteptat se apropie cu pași repezi, dar nu uita că nu ești singur în tot acest proces. Magazinele online de profil îți pun la dispoziție o gamă largă de inele de logodnă, iar experții lor în bijuterii te pot ajuta să iei decizia corectă.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#inel de logodna, #inel logodna, #inel, #alegere inel , #nunta