Cristian Timiș, fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 16:20 15821 citiri
Cristian Timiș, fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, condamnat la închisoare cu executare FOTO Gazeta de Sud

Vlad Cristian Timiş, fiul lui Radu Timiş, patronul fabricii de mezeluri Cris-Tim, a fost condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare în regim de detenție, fiind găsit vinovat de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere fără drept de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată.

Sentința Tribunalului Prahova, din 6 decembrie 2022, nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

În același dosar a fost condamnat la aceeași pedeapsă și partenerul lui Cristian Timiș, Florin Daniel Stoian. De la acesta din urmă, judecătorii prahoveni au decis să confiște mașina, un VW Touareg, folosită la traficul de droguri.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost filat şi ulterior prins de DIICOT în timpul unei tranzacţii care a avut loc pe raza judeţului Prahova.

Surse apropiate de anchetă au precizat că tânărul Timiş a fost prins în data de 14 septembrie 2020, la intrarea în Câmpina dinspre Sinaia.

Procurorii aveau informaţii că Vlad Timiş urma să se întâlnească cu un colaborator de-al său de la care urma să primească banii încasați din vânzarea unei cantităţi de cocaină. Cei doi au fost prinşi în flagrant, chiar pe o stradă adiacentă DN1, care duce spre comuna Cornu.

Tânărul Timiș și colaboratorul său au fost inițial arestați preventiv pentru ca ulterior să fie plasați în control judiciar, măsură preventivă care este valabilă și în prezent.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News