Bărbatul care a ucis o adolescentă ce i-a cerut bani pentru relaţii intime a fost condamnat. Câți ani va sta închis

Luni, 18 Iulie 2022, ora 15:33
4797 citiri
Bărbatul care a ucis o adolescentă ce i-a cerut bani pentru relaţii intime a fost condamnat. Câți ani va sta închis
Pedeapsa finală a fost cu trei ani majorată faţă de condamnarea dată de instanţa de fond FOTO: Arhivă Ziare.com

Bărbatul de 49 de ani din localitatea prahoveană Şirna, căsătorit şi tatăl a trei copii, care a omorât o adolescentă în vârstă de 17 ani fiindcă aceasta a refuzat că aibă relaţii intime cu el dacă nu o plăteşte, a fost condamnat definitiv la 13 ani de închisoare. Pedeapsa finală a fost cu trei ani majorată faţă de condamnarea dată de instanţa de fond.

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti l-au condamnat, luni, la 13 ani de închisoare pe prahoveanul care în luna aprilie a anului trecut a omorât o tânără de 17 ani al cărei trup a fost găsit într-o clădire abandonată din Ploieşti. Date din anchetă arată că bărbatul, la momentul faptei căsătorit şi tatăl a trei copii, s-a enervat şi a omorât-o pe tânără atunci când aceasta a fost de acord să aibă relaţii sexuale cu el, dar contra cost.

Pedeapsa dată de instanţa de apel majorează cu trei ani condamnarea iniţială de 10 ani dată de Tribunalul Prahova.

Crima a avut loc în luna aprilie a anului trecut. Atunci, trupul unei tinere în vârstă de 17 ani care a dispărut de acasă a fost găsit fără suflare, într-o clădire dezafectată din Ploieşti. Cadavrul era acoperit în folii de plastic, în incinta unei foste băi publice din Ploieşti, clădire dezafectată.

În urma anchetei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au identificat şi un suspect în acest caz, fiind vorba despre un bărbat de 48 de ani din comuna Şirna, căsătorit şi tatăl a trei copii. El o cunoscuse pe fată cu un an în urmă şi în ziua dispariţiei a acesteia s-a întâlnit cu ea în subsolul fostei băi publice din oraş.

Fata ar fi fost de acord să aibă relaţii sexuale cu el, însă i-a cerut bani, moment în care bărbatul s-a enervat, a bruscat-o, apoi a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în folii.

Cum a reușit legendarul Boris Becker să scape de falimentul personal. Fostul tenismen a stat la închisoare
Cum a reușit legendarul Boris Becker să scape de falimentul personal. Fostul tenismen a stat la închisoare
Justiţia britanică a decis să închidă procedura de faliment personal împotriva fostului jucător german de tenis Boris Becker, în urma unui acord cu avocaţii săi, a anunţat joi...
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
#inchisoare, #pedeapsa, #condamnare definitiva, #barbat, #omor , #inchisoare
Comentarii
Poza gheorghero
gheorghero
rank 5
Prostie cu craci! (de la craca, creanga, etc).