De ce condamnații cu bani fug de pușcăria din România: „Aici te ține închis ca pe un animal!”

Marti, 20 Februarie 2024, ora 14:19
2046 citiri
De ce condamnații cu bani fug de pușcăria din România: „Aici te ține închis ca pe un animal!”
Cătușe FOTO Pixabay

Gigi Becali e total nemulțumit de modul în care Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, gestionează situația din penitenciare și a explicat de ce „oamenii cu bani” din România care sunt condamnați vor să-și ispășească pedepsele peste hotare, într-o altă țară Europeană.

Becali a venit cu exemplul Elenei Udrea, cea care n-a primit nici măcar o permisie pentru a-și vizita copilul în ultimii trei ani.

„O văd pe Alina Gorghiu, că domne, că aviz, că nu știu ce. Păi ăla pleacă să facă pușcărie. Unde a fugit, a fugit în junglă? Omul se duce în Italia, în Europa. E Schengen. Domne, vreau să fac pușcărie, am fost condamnat, vreau să o fac aici. De ce, că la tine, criminal care ești tu Gorghiule, nu faci pușcărie!

Păi tu, Gorghiu, după ce Elena Udrea, prietena ta, care de trei ani de zile trebuia să ia vreo 100 de zile libere să-și vadă copilul, și nu-i dai una. Păi ei nu văd? Ea, Gorghiu, nu vede că face justiție criminală? Cum Elena Udrea vede copilul în pușcărie când ea poate să vină acasă 120 de zile pe regim deschis? 120 de zile trebuia să aibă și nu-i dă una. Se duce cu copilul acolo la pușcărie, îți dai seama?

Și după vorbește de aviz. Ce aviz, bă, pleacă omul, se duce în Europa. Ca dovadă Cherecheș. Uite domne pușcăria, vreau să o fac! În Europa, dar îmi aleg, sunt liber să-mi aleg! În România nu vreau să o fac, vreau să fac în Germania, în Italia pușcăria.

Și ăla de la Dinamo. Săvulescu. Ce a făcut, s-a dus în pământ, s-a ascuns? S-a dus în Italia. În România e criminală pușcăria, nu-ți dă drumul acasă, te ține ca animalul închis în cușcă. Asta-i spun eu lui Gorghiu. Ia vezi tu Elena Udrea, ce se întâmplă cu ea? Că erai prietena ei. Cine are bani și face pușcăria în România e idiot. M-ai condamnat, mă duc în Italia, în Grecia, că ești criminal! Ăsta e oful meu. N-au nici ochi, nici urechi, și se dau mari la televizor. La pușcărie distrugi oamenii”, a declarat Gigi Becali, la palat, conform prosport.ro.

Aproape un sfert dintre români consideră că imigranţii din Orientul Mijlociu și Ucraina reprezintă o ameninţare pentru România SONDAJ
Aproape un sfert dintre români consideră că imigranţii din Orientul Mijlociu și Ucraina reprezintă o ameninţare pentru România SONDAJ
Mai puţin de un sfert dintre români consideră că imigranţii din Orientul Mijlociu reprezintă o mare ameninţare pentru România, în timp ce 68,6% au o opinie contrară, conform unui sondaj...
Horoscop zilnic. Luni, 29 aprilie. Zodia care îți va recupera o datorie
Horoscop zilnic. Luni, 29 aprilie. Zodia care îți va recupera o datorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Este posibil...
#inchisoare, #Romania, #puscarie, #bani, #detentie, #Udrea , #stiri sociale