Serviciile de închiriere auto pe termen de scurt, o soluție ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Advertorial
Marti, 30 Ianuarie 2024, ora 16:04
2789 citiri
Serviciile de închiriere auto pe termen de scurt, o soluție ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă
FOTO: tiriacautorent.ro

Iarna, anotimpul preferat al iubitorilor sporturilor de iarnă este în plină desfășurare, iar călătoriile către cele mai frumoase zone montane au acum frecvența maximă. Cei care adoră schi-ul și celelalte sporturi de iarnă știu că, alături de pregătirea echipamentelor, alegerea mijlocului de transport potrivit este foarte importantă de aceea, nu de puține ori, decid să apeleze la servicii de închiriere auto pe termen de scurt.

Mașina cu performanțele potrivite pentru drumurile de iarnă

Drumurile către resorturile de iarnă sunt, de cele mai multe ori, destul de greu accesbile, motiv pentru care alegerea mașinii potrivite este crucială. Un autovehicul de oraș, cu putere de tracțiune redusă, nu va putea atinge niciodată aceleași performanțe pe drumuri acoperite cu zăpadă, abrupte și greu accesibile ca un SUV sau un VAN, dotate cu tracțiune integrală.

Practicanții sporturilor de iarnă care nu dețin mașini cu astfel de performanțe, pot opta pentru servicii de închiriere auto pe termen de scurt, pentru o perioadă cuprinsă între 1 zi și 60 de zile. Vor putea avea acces astfel la modele auto de ultimă generație, cu dotări premium, dar și la servicii de calitate superioară sau asistență rutieră 24/7.

O companie auto cu notorietate, pune la dispoziția clienților săi o flotă auto variată din care oricine își poate alege mașina potrivită pentru vacanța sa, cu echipări complete de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri de zăpadă etc.). Atenția la micile detalii, precum o racletă de gheață de înaltă calitate, o perie auto pentru zăpadă sau o cârpă din fibre naturale pentru geamuri, nu poate fi decât un plus pentru această călătorie.

Spațiu suficient pentru echipamente și pasageri

Practicanții sporturilor de iarnă știu că echipamentele pentru acestea sunt voluminoase și ocupă foarte mult spațiu. Iar dacă adăugăm hainele și încălțămintea pentru mai multe persoane ne dăm seama că planificarea unei astfel de vacanțe trebuie făcută cu foarte multă atenție. În aceste cazuri, de multe ori închirierea unei mașini cu suport de porbagaj este foarte potrivită.

Pentru a putea avea mașina potrivită, exact în perioada vacanței, se recomandă rezervarea acesteia de la firma de închiriere auto cu ceva timp înainte. În plin sezon, cererea este mult mai mare și poate și tarifele, așa că există riscul să nu aveți cu ce să plecați în vacanța mult-visată, exact în perioada în care vă doriți.

În același timp, mașinile de tip SUV sau VAN sunt perfecte pentru cei care pleacă în vacanță, la munte, pentru a practica sporturi de iarnă, într-un grup mai mare de persoane. În situația când este închiriată o mașină de dimensiuni generoase, și costurile de deplasare vor fi mai mici.

Confort deplin pentru pasageri

Un grup extins de persoane și un volum mare de bagaje pot reduce cu mult confortul unei călătorii. Nu și în cazul în care firma care oferă servicii de închiriere auto pe termen de scurt este foarte atentă la solicitările clienților săi, oferind servicii personalizate și nu doar cele mai noi și mai exclusiviste mărci auto.

Atunci când în spatele unei flote auto variate și complexe nu se află și specialiști care să facă posibilă adaptarea acesteia exact la nevoile clienților, în momentul în care aceștia solicită închirierea unei mașini, serviciile acordate nu pot avea decât de suferit. Aici intervine atenția acordată fiecărui client în parte oferită de companiile cu experientă și, de ce nu, și inovația.

Și nu în ultimul rând, de cele mai multe ori, o experiență reușită, îl va face pe clientul mulțimit să revină sigur, dar și să recomande serviciile de închiriere auto pe termen de scurt de care s-a bucurat și altor persoane, creându-se un adevărat lanț, în care profesionalismul, seriozitatea și încrederea dau naștere celor mai fericite experiențe.

O vacanță pentru practicarea sporturilor de iarnă poate fi una perfectă atunci când mașina aleasă are capacitatea de a răspunde tuturor nevoilor. Țiriac Auto Rent este o companie pentru care atât flota auto, cât și serviciile de închiriere pe termen scurt, mediu și lung acordate clienților săi, sunt la fel de importante.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#inchiriere auto, #servicii inchiriere auto , #stiri auto