Loc de joacă nou-nouţ, incendiat la Focşani. Poliția a deschis un dosar penal

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 16:38 1511 citiri
Primăria Focșani susține că locul de joacă a fost incendiat de „o mână criminală” FOTO News.ro

Primăria Focşani a anunțat vineri, 14 ianuarie, că un loc de joacă nou, care urma să fie recepţionat a fost incendiat, în acest caz Poliţia Vrancea deschizând un dosar penal pentru identificarea autorilor.

Potrivit unui comunicat de presă remis, vineri, de Primăria Focşani, locul de joacă a fost incendiat în noaptea de joi spre vineri, fapta fiind considerată "un act de un vandalism de o gravitate rară".

"Locul de joacă din Cartierul ANL Sud, NOU-NOUŢ, a fost incendiat de o mână criminală, aşa cum au putut constata cei de la ISU Vrancea. Locul de joacă nici măcar nu era recepţionat, dar considerăm că este inadmisibil ca bunurile publice sau private să fie distruse! Poliţia a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru a identifica autorul sau autorii", a transmis Primăria Focşani.

Primarul din Focşani, Cristi Valentin Misăilă, a solicitat Direcţiei managementul proiectelor şi investiţiilor din cadrul Primăriei un studiu prin care să poată fi amplasate în oraş camere de supraveghere video într-un număr suficient de mare pentru evitarea unor astfel de incidente viitoare.

De asemenea, primarul face apel la populaţie să se implice pentru a descuraja evenimentele de asemenea gen

"Bunurile publice sau private trebuie protejate cu orice preţ! Edilul Misăilă speră ca Poliţia să îi prindă cât mai curând pe făptaşi, dar totodată atrage atenţia că pentru a descuraja astfel de evenimente este nevoie de implicarea întregii comunităţi! Pe această cale, primarul face un apel la cetăţeni să anunţe de urgenţă autorităţile atunci când văd că cineva distruge un bun public sau privat! Sunaţi la 112! Vandalismul ne afectează pe toţi şi doar împreună îl putem stopa!", se mai arată în comunicatul transmis vineri de Primăria Focşani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii