Incendiu la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Pacienții au fost evacuați de urgență

Marti, 12 Aprilie 2022, ora 07:43
4993 citiri
Incendiu la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Pacienții au fost evacuați de urgență

Incendiu la acoperișul Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din sudul Capitalei.

UPDATE 08.30 Incendiul a fost lichidat.

Incendiul a afectat acoperișul secției de Primiri-Urgențe. Cele opt autospeciale de pompieri care au fost trimise la intervenție au reușit să stingă flăcările.

"S-a acționat cu opt autospeciale de stingere cu apa și spumă, șapte echipaje SMURD, trei descarcerări și trei autoscări", se arată într-o informare a ISU.

Nu s-au înregistrat victime. Cadrele medicale reușiseră să evacueze pacienții din secție chiar înainte ca primele echipaje de pompieri să sosească la locul incendiului. Nicio persoană nu a fost intoxicată cu fum.

"În această dimineață, puțin după ora 7.00, la clădirea noua a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, a izbucnit un incendiu la acoperiș.

Toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat în siguranță și se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Menționăm că nu sunt persoane rănite. Ministerul Sănătății este în legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediată de măsuri de sprijin în caz de necesitate, se arată într-o informare a Ministerului Sănătății.

Pompierii fac ultimele evaluări pentru a se asigura că lichidează orice posibil focar de incendiu. Ulterior, aceștia vor stabili de unde ar fi putut porni flăcările.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Arde acoperișul unui bloc, locatarii sunt evacuați de urgență VIDEO
Arde acoperișul unui bloc, locatarii sunt evacuați de urgență VIDEO
Un puternic incendiu a afectat, sâmbătă, acoperişul unui bloc din municipiul Rădăuţi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. Potrivit...
Depozit de combustibil din Rusia, în flăcări. A fost lovit de o dronă ucraineană
Depozit de combustibil din Rusia, în flăcări. A fost lovit de o dronă ucraineană
Guvernatorul regiunii Smolensk din vestul Rusiei a anunţat sâmbătă că o dronă ucraineană a lovit în timpul nopţii trecute un depozit de combustibil, provocând un incendiu, în timp ce un...
#incendiu, #incendiu bagdasar arseni, #incendiu spital, #pompieri , #incendiu
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
isu igsu arafat cnsu dsu raed pompierii smurd politia mai ambulanta