Descoperire atroce în urma unui incendiu din Pennsylvania: 10 cadavre, dintre care 3 copii, într-o casă mistuită de flăcări VIDEO

Sambata, 06 August 2022, ora 13:59 1880 citiri
Imagini din presa americană arată ruinele unei clădiri complet distruse de flăcări FOTO Twitter

Într-o casă ce a ars complet din Pennsylvania, estul Statelor Unite, au fost găsite zece persoane, dintre care trei copii, a anunţat poliţialocală.

Echipele de salvare au intervenit vineri dimineaţă foarte devreme într-o casă din Nescopeck, un orăşel din estul statului, iar "10 victime", dintre care "trei minori", au fost "găsite moarte în clădire", a indicat poliţia din Pennsylvania în comunicat.

Trei adulţi au reuşit să iasă teferi din incendiu, a adăugat poliţia care nu au oferit nicio explicaţie cu privire la cauzele incendiului care a distrus complet casa.

Imagini din presa americană arată ruinele unei clădiri complet distruse de flăcări, pereţii carbonizaţi.

Cei trei copii, doi băieţi şi o fată, aveau cinci, şase şi şapte ani. Vârstele celorlalte şapte victime sunt între 19 şi 79 de ani.

Harold Baker, un pompier Nescopeck chemat peste noapte la locul incendiului, şi-a pierdut doi dintre copii şi cunoştea în total opt din cele zece victime, a declarat el pentru New York Times.

La începutul anului, două incendii teribile au marcat nord-estul Statelor Unite: 17 persoane, dintre care opt copii, au murit pe 9 ianuarie într-o clădire din cartierul Bronx, la New York.

Cu cinci zile mai devreme, opt copii şi patru adulţi şi-au pierdut viaţa într-un incendiu într-un cartier de locuinţe sociale din centrul Philadelphiei, cel mai mare oraş din Pennsylvania, reaminteşte AFP.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com