Deputat PSD: PDL sufera de amnezie politica

Duminica, 18 August 2013, ora 08:28
1837 citiri
Deputat PSD: PDL sufera de amnezie politica

Deputatul PSD Ionut Vulpescu critica propunerea PDL privind reducerea cotei unice de impozitare de la 16% la 12% si considera ca PDL sufera de "o forma acuta de amnezie politica".

"Este o culme a demagogiei sa pretinzi de la guvernul in functie sa scada cota unica, cand tu, PDL, partid la guvernare timp de 4 ani, ai respins in fel si chip reducerea oricaror taxe. Nu ai vrut sa reduci cota unica si nu ai vrut sa reduci nici contributiile sociale", declara Ionut Vulpescu, intr-un comunicat de presa.

Deputatul PSD reaminteste ca in timpul guvernarii PDL presedintele Traian Basescu s-a opus "vehement" masurii de reducere a cotei unice de la 16% la 12%.

Ionut Vulpescu sustine ca Guvernul USL are un standard economic foarte bun, fiind singurul executiv care a scazut TVA, a crescut salariul minim la 800 de lei, avand in plan cresterea salariului minim in sistemul public central la 1.000 de lei si reducerea CAS-ului la angajator.

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a declarat sambata ca PDL a depus in Parlament un proiect legislativ pentru reducerea fiscalitatii si in care se propune: reducerea cotei unice de la 16% la 12%, reducerea CAS la angajator cu 5 puncte, cresterea salariului mediu la 1.000 de lei, neimpozitarea profitului investit pentru capitalizare, identificand si resursele necesare pentru atingerea acestor obiective.

Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
#deputat PSD PDL amnezie, #reducere cota unica PDL, #Ionut Vulpescu deputat PSD , #cota unica