Cum va vota PNL pe Codul Fiscal si de Procedura Fiscala

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 10:28 2672 citiri
Foto: Facebook/Andreea Paul

Premierul Victor Ponta foloseste noul Cod Fiscal ca pe o jucarie politica, a declarat, miercuri, prim-vicepresedintele PNL, Andreea Paul.

Ea a anuntat ca liberalii vor vota in favoarea Codului Fiscal, dar impotriva Codului de Procedura Fiscala.

Documentele se afla miercuri la dezbateri in plenul Camerei Deputatilor, forul decizional, potrivit RFI Romania.

TVA de 19%? Comisia de buget a aprobat in unanimitate Codul Fiscal - urmeaza votul deputatilor

Andreea Paul spune ca "avem un premier care incearca sa foloseasca noul Cod Fiscal ca pe o jucarie politica, iar lipsa de credibilitate a premierului fugit in Turcia de justitie risca sa decredibilizeze si noul Cod Fiscal".

"De aici marea neincredere a institutiilor internationale si a expertilor romani. Neincrederea vine din faptul ca PSD s-a rezumat la a copia masurile de relaxare fiscala din programul de guvernare al PNL. Pare a fi complet dezinteresat de punerea in aplicare a acestor masuri si a dovedit clar acest lucru prin refuzul de a prezenta impactul bugetar", a explicat Andreea Paul.

Cum va vota PNL? "Vom vota in favoarea Codului Fiscal si impotriva Codului de Procedura Fiscala. Acolo, nemultumirile noastre sunt mari, in special cele legate de neadoptarea amendamentelor Partidului National Liberal, pentru a echilibra drepturile si obligatiile contribuabilului cu cele ale statului", afirma prim-vicepresedintele PNL.

Citeste mai departe despre Andreea Paul: PNL va vota in favoarea Codului Fiscal, dar impotriva Codului de Procedura Fiscala pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii