Corlatean: Unii ministri nu au destula experienta in comunicarea publica

Joi, 20 Iulie 2017, ora 14:28
2264 citiri
Corlatean: Unii ministri nu au destula experienta in comunicarea publica
Foto:Guverul Romaniei

Senatorul PSD de Dambovita Titus Corlatean a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca sistemul de impozitare nu va fi schimbat in sensul de a pune o povara suplimentara pe companii.

El a adaugat ca unii ministri ai guvernului actual au nevoie de mai multa experienta in comunicarea publica.

"A afirmat-o foarte clar si premierul, dar si conducerea politica a partidului: nu schimbam sistemul de impozitare in sensul de a pune o povara suplimentara pe companii.

Au aparut aceste idei, eu cred ca e nevoie de acumulare de experienta, cel putin la cativa dintre ministrii, care sunt buni de fond, dar au nevoie de a acumula mai multa experienta in comunicarea publica.

Cred ca guvernul acesta este mult mai asezat, cu o expertiza mult mai solida", a spus Titus Corlatean.

Parlamentarul social-democrat a adaugat ca evaluarea actualului guvern ar trebui sa apara mai tarziu, pentru ca au trecut prea putin timp de la investire.

"Guvernul acesta, practic, functioneaza de doua saptamani, dupa perioada agitata anterioara. Eu cred ca acest guvern trebuie si lasat si sustinut sa lucreze. O spun foarte clar, cred ca evaluarile trebuie sa apara mai tarziu.

El deja se misca si a adoptat niste decizii. Faptul ca a adoptat niste masuri de comunicare privind masurile fiscale, pana la urma trebuie explicat prin contextul politic respectiv.

A fost si o atmosfera mai incarcata politic si toate desfasurate intr-un ritm foarte intens, lucrurile astea se corijeaza", a mai spus Titus Corlatean.

Biris, despre modificarile fiscale: Se muta povara de la bogati la clasa de mijloc. E un risc major ca Romania sa intre in criza Interviu

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Titus Corlatean senator PSD, #schimbare sistem impozitare companii , #fiscal
Comentarii