Basescu a povestit cum Fiscul i-a blocat conturile fiicei sale dintr-o eroare: Domnu' Citu, suntem in epoca de piatra

Marti, 24 Decembrie 2019, ora 08:40 8510 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca serviciile oferite de ANAF sunt "in epoca de piatra" dupa ce fiicei sale i-a fost pusa poprire pe conturi de trei ori, desi platise datoria pe care o avea, dar nu se operase in sistem.

"Au facut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le platea agentul platitor. Trebuiau platite, au fost platite. De fiecare data s-a dus cu hartia, i-a ridicat poprirea pe conturi din banci, la trei luni din nou s-a pus pentru ca ei nu au operat in calculator. A fost poprita de trei ori si s-a dus cu adeverinta ca plata e facuta", a afirmat Traian Basescu.

El a mai spus ca tot fiica sa nu a putut primi o adeverinta de la ANAF Sectorul 2 pentru ca dosarul ramasese la Sectorul 1, acolo unde avusese domiciliu.

Basescu i-a cerut lui Citu sa intervina in aceasta zona pentru ca "suntem in epoca de piatra".

"Acum avea nevoie de o adeverinta ca nu are datorii. S-a mutat in Sectorul 2, dar dosarul nu a plecat de la Sectorul 1 si nu poate sa ii dea de la Sectorul 2 acea adeverinta pentru ca dosarul e la Sectorul 1. S-a dus cu cererea sa i se dea ei dosarul sa-l duca la Sectorul 2.

Domnu' Citu, suntem in epoca de piatra si nu e vina dumneavoastra. Lucrati aici. Daca ai ajuns sa iti vezi dosarul dus la noul domiciliu, sa faci o cerere pe propria raspundere ca iti iei dosarul si il duci la Sectorul 2", a mai afirmat Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News