MÂINE începe cel mai mare eveniment imobiliar din România

Advertorial
Joi, 05 Octombrie 2023, ora 09:00
9996 citiri
MÂINE începe cel mai mare eveniment imobiliar din România
FOTO: sib.ro

Toti cei care vor sa isi achizitioneze o casa, un apartament sau chiar sa inchirieze o proprietate, vor avea sansa sa participe la Palatul Parlamentului (intrarea principala, C1/colt cu Izvor) la evenimentul principal al pietei imobiliare. Aici, organizatorii vor oferi gratuit degustari de vinuri, branzeturi, inghetata, pentru ca si-au imaginat cat este de important sa aveti un cadru favorabil in care sa luati decizii atat de importante. Pret de o zi, puteti alege dintre ofertele imobiliare intr-un cadru placut si alaturi de familie.

Editia 6-8 octombrie a celui mai mare eveniment imobiliar din Romania se anunta una plina de oferte si avantaje pentru cei care isi doresc o proprietate, sa faca o investitie sau sa afle noutatile domeniului direct de la cei mai importanti jucatori din piata. In acest moment, Salonul Imobiliar Bucuresti este specializat in a da ora exacta in domeniul imobiliar, aducand cei mai relevanti expozanti la un eveniment ce dureaza 3 zile, din incinta Palatului Parlamentului.

Ca noutate, cititorii ZIARE.COM vor primi trei cadouri:

1. ACCES GRATUIT! Pentru asta prezinti acest mesaj la intrare si poti sa te bucuri timp de 3 zile de oferte de case si apartamente, in blocuri noi si vechi, case si terenuri, la mare, la munte, inclusiv in afara tarii (Bali, Dubai, Miami, Tulum) property management, panouri solare, decoratiuni, oferte creditare, etc.

2. un cadou de 500 de euro, reducere din pretul oricarei proprietati cumparate la Salonul Imobiliar, suma suportata de catre organizator.

3. vei primi la intrare un jeton in format fizic, pentru campania promotionala, unde organizatorul pune la bataie un premiu de 5.000 euro pentru vizitatori.

Detalii si regulament pe www.sib.ro/regulament

In plus, la intrarea in eveniment, toti participantii vor primi GRATUIT un jeton ce le va putea aduce un premiu in valoare de 5.000 de euro, in conditiile regulamentului.

Sunteti invitati asadar sa dati o fuga la Salonul Imobiliar Bucuresti unde va asteapta zeci de expozanti cu oferte: ansambluri rezidentiale, banci si brokeri, agentii imobiliare, producatori de accesorii pentru casa, panouri solare si fotovoltaice, arhitecti si multi altii.

Pret de 3 zile, in perioada 6-8 Octombrie se da ora exacta in imobiliare.

In CIFRE, Salonul Imobiliar Bucuresti (www.sib.ro) reprezinta si:

  1. Peste 6.000 de vizitatori din toata tara
  2. Reduceri de preturi insumand milioane de euro
  3. 675.000 mp construiti in ansambluri noi si disponibile pentru vanzare, multe dintre ele la oferta in cadrul targului;

Am aflat in premiera care sunt cativa dintre exponzatii Salonului Imobiliar si cu ce noutati vin ei la cel mai mare targ imobiliar din tara, tragand concluzia ca sunt acoperite toate sectoarele din capitala si nu numai:

IMOBILIARE.RO FINANCE

La Salonul Imobiliar București, ai o usa deschisa spre creditul potrivit! Imobiliare.ro Finance, unul din liderii de pe piața intermedierii de credite din Romania, este partener principal al targului editia aceasta.

Brokerii de credite Imobiliare.ro Finance iti vor sta la dispozitie, cu raspunsuri la orice intrebare legata de procesul de creditare si oferte de la peste 30 de banci si institutii financiare. Viziteaza standul si obtine gratuit o simulare de credit, dar si o oferta personalizata in functie de nevoile tale, cu cele mai mici dobanzi de la ora actuala. Afla mai multe despre serviciile gratuite oferite de Imobiliare.ro Finance aici.

SUDREZIDENTIAL

O intreaga echipa de profesionisti cu o foarte mare experienta iti sta la dispozitie pentru a te indruma catre cea mai buna investitie imobiliara, iar daca te afli in cautarea unei locuinte noi in oferta lor vei gasi cea mai buna optiune, indiferent ca este un apartament cu 2, 3 sau 4 camere, o casa moderna cu gradina, o casa modulara sau o garsoniera spatioasa – oferte pentru intreaga familie.

HILS

Cu o istorie de aproape 20 de ani in industria dezvoltarilor imobiliare si peste 10.000 de locuinte finalizate, HILS Development este locul pe care mii de familii il numesc acum ”Acasa”.

În timp, HILS Development a devenit un reper de profesionalism si seriozitate, construind constant conform viziunii companiei de a dezvolta comunitati, nu doar ansambluri rezidentiale. Cel mai nou exemplu este comunitatea HILS Pallady, un proiect ce acopera toate necesitatile de proximitate, de la market si farmacie, pana la cafenea si clinica privata, toate integrate in ansamblul rezidential.

AXXIS Nova Resort & Spa

Universul AXXIS Nova Resort & Spa a fost conceput cu ingeniozitate ca un ansamblu alcătuit din sase cladiri rezidentiale de lux, conturandu-se sub forma unor elegante nave de croaziera. Cele sase imobile high-end formeaza o impresionanta flota, asemenea unei Armade, nerabdatoare sa exploreze marile alaturi de tine. In plus, în centrul universului AXXIS Nova va fi construit un hotel de cinci stele, AXXIS Mundi, deschis pe tot parcursul anului.

SELECT RESIDENCES

Proiectul Select Residences se dezvolta pe un teren de 8.500 mp si va avea aproximativ 47.000 mp construiti in 3 blocuri de apartamente (inclusiv subsol). Fiecare dintre cele trei cladiri va avea o inaltime de S +P+10+Duplex. Complexul ofera, de asemenea, spatii verzi, un loc de joaca pentru copii, precum si o parcare subterana care leaga toate cele trei cladiri.

THE 8 RESIDENCE

Casele din cadrul Ansamblului Rezidenţial The 8 Residence fac parte dintr-un proiect nou pentru tine si familia ta, ce urmareste dezvoltarea linistita a vietii cotidiene a fiecaruia dintre noi si dezvoltarea urbana a Comunei Balotesti, cat si a infrastructurii acestei zone. Complexul imobiliar The 8 este format din case individuale structurate pe parter, disponibile într-o singura varianta, cu doua pozitionari ale casei de tip in oglinda, pe 4 coloane de case, cu parcela teren de 510 mp, cu suprafata casei de 115 mp.

ARENA RESIDENCE

In cautarea noului „acasa” care sa-ti ofere calitate, stil si confort? Arena Residence 3 este alegerea ta perfecta!

Situat in Prelungirea Ghencea, intr-o zona linistita si bine conectata, proiectul nostru rezidential se distinge prin atenția la detalii si seriozitatea de care dam dovadă in fiecare etapa a constructiei.

VIVACITY

Ascultandu-te, construim visele tale! Suntem la Salonul Imobiliar Bucuresti in perioada 6 – 8 octombrie pentru a-ti asculta vocea, nevoile si motivatiile. Acestea sunt prioritatea noastra. In urmatorul nostru proiect din PIPERA, suntem atenti la ce ne comunici pentru a-ti oferi locuinta la care visezi.

Bucharest Golf Club Residential

Experimentati oportunitatea stilului de viata, traind si jucandu-va in mijlocul naturii.

IMOBILIARE DUBAI

Proiectele prezentate in cadrul evenimentului sunt: Azizi Venice, Gold Gate, Volta, Damac Casa si Coral Reef.

ALEZZI BEACH RESORT

In acest an, Alezzi a inaugurat cu proiectul Alezzi Infinity Resort&SPA. Situat in prima linie la mare, acest imobil de 8 etaje se distinge prin facilitatile si finisajele de cea mai buna calitate, iar unul dintre proiectele impresionante in dezvoltare este Alezzi Odyssey, un imobil elegant cu 11 etaje si 580 de apartamente. Acest proiect se remarca prin facilitatile premium si finisajele de cea mai inalta calitate.

IMOBILIARE DE LUX DUBAI

Gasiti in cadul Salonului Imobiliar Bucuresti preturi incepand de la 107.000 Euro pentru un studio in Dubai, cu comision zero, rate direct la dezvoltator si plan de plata 3-5 ani.

INTERO

MetaWealth este o platforma moderna de investitii care iti ofera sansa de a detine fractiuni din proprietati imobiliare care genereaza venit pasiv. Printr-o tehnologie inovatoare numita tokenizare, MetaWealth le permite oamenilor sa investeasca in active complet gestionate, fara batai de cap in ceea ce priveste managerierea activelor, completarea birocratiei si a procedurilor tipice, si de asemenea fara a fi nevoie de experienta in domeniul imobiliar.

KAMINHORN

Este liderul de piata din segmentul cosurilor de fum, precum si accesoriilor din inox si ceramica, produsele noastre fiind testate si certificate UE.

Si lista completa a expozantilor se afla chiar pe pagina organizatorului www.sib.ro.

Salonul Imobiliar Bucuresti, 6-8 octombrie, Palatul Parlamentului.

ACCES GRATUIT daca vei spune la intrare parola: ZIARE.COM

Intrarea este C1, cea principala, situata la intersectia dintre Bdul Libertatii si Bdul Natiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se cauta: Salonul Imobiliar.

Parcarea gratuita in incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau soferii Uber/Bolt au acces chiar pana la scarile Palatului Parlamentului.

NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei
NVIDIA, cunoscută pentru soluțiile sale avansate de procesare AI, își îndreaptă acum atenția către o nouă piață emergentă: cea a roboților umanoizi. CEO-ul companiei, Jensen Huang,...
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
#imobiliare, #targ imobiliare , #stiri imobiliare