Cum să alegi un apartament în București Nord în funcție de ierarhia nevoilor tale?

Advertorial
Joi, 01 Septembrie 2022, ora 17:01
10219 citiri
Cum să alegi un apartament în București Nord în funcție de ierarhia nevoilor tale?
FOTO: greenfieldresidence.ro

Îți mai amintești de faimoasa ierarhie a nevoilor pe care bine-cunoscutul psiholog american Abraham Harold Maslow a creat-o? Într-adevăr, această creație este mult mai cunoscută de noi sub denumirile de „piramida nevoilor” sau „piramida lui Maslow”. Poate te întrebi de ce am ales să începem astfel acest articol și care este legătura dintre renumitul psiholog al secolului 20 și domeniul imobiliarelor. Nu-ți face griji, în acest articol îți vom explica în ce constă acest concept și care este legătura acestuia cu apartamentele de vânzare din București Nord oferite de Greenfield Băneasa.

Ce este piramida lui Maslow?

Piramida lui Maslow reprezintă o ierarhizare a nevoilor în funcție de importanța acestora. Astfel, pe primul nivel al piramidei se regăsesc nevoile de bază precum adăpostul, nevoia de a respira și mânca, în timp ce, pe treptele superioare, se regăsesc nevoi precum relațiile sociale și familia.

În calitate de dezvoltatori ai ansamblului rezidențial Greenfield Băneasa, considerăm că toate etapele de construire ale acestui cartier rezidențial sunt în conformitate și suplinesc de minune totalitatea nevoilor de care un individ care nevoie, încă de la o vârstă fragedă, pentru a se dezvolta armonios. Astfel, indiferent de tipul de apartament ales, vei avea certitudinea că acesta este soluția ideală pe termen mediu și lung.

Ce nevoi îți suplinește un apartament din Greenfield Băneasa?

Nevoia de adăpost

Ești tânăr și dorești să iei viața în propriile mâini, să nu mai stai cu părinții și să te muți într-un apartament de tip studio din București Nord, cu prietenii sau până îți finalizezi studiile? Greenfield Băneasa îți oferă sprijinul de care ai nevoie, chiar și în cazul în care, datorită noilor membri ai familiei, ai nevoie de mai mult spațiu de locuit și de mai multă liniște, deci, de un apartament cu 3 camere în sectorul 1, București.

Totodată, chiar și dacă te afli printre pasionații de grădinărit, ce iubesc viața la țară și doresc să respire dimineața aer curat, avem soluția și pentru tine: un apartament la parter cu grădină.

Nevoia de securitate

Nevoia de securitate este un subiect larg care acoperă multe aspecte ale vieții noastre, dar poate cea mai importantă latură este nevoia de a știi că tu și familia ta sunteți în siguranță în apartamentul vostru. Într-adevăr, este dificil să găsești un loc în lume în care oamenii să se simtă 100% în siguranță, dar, prin toate sistemele de supraveghere folosite, barierele amplasate la intrarea în fiecare cartier, accesul pe bază de cartelă și paza 24/24 și 7 zile din 7, cartierul rezidențial Greenfield Băneasa se numără printre cele mai sigure ansambluri rezidențiale din București.

Nevoia de apartenență

De îndată ce alegi să achiziționezi un apartament în cartierul Greenfield Băneasa, te alături unei comunități „verzi”. O astfel de comunitate se deosebește de altele prin prisma valorilor promovate, cum ar fi ocrotirea naturii sau implicarea în activități de reîmpădurire.

De altfel, ansamblul este prevăzut cu mai multe spații de recreere, locuri de joacă pentru copii și un loc special amenajat pentru cățelul tău, toate acestea fiind oportunități atât pentru tine, cât mai ales pentru copilul tău, care, cu siguranță, va beneficia de pe urma socializării cu ceilalți copii într-un astfel de mediu liniștit și organizat.

Pe lângă toate acestea, mai putem aminti și de PLAZA, cel mai mare centru comunitar, dedicat unei comunități rezidențiale, unde adulții și copiii se pot bucura în scurt timp de o zonă comercială și de servicii, centrul de fitness și SPA, școală și grădiniță de stat.

Nevoia de stimă

Cu toții avem nevoie de stimă, iar această nevoie se manifestă în moduri diferite și, cel puțin în societatea noastră, această nevoie este strâns legată de locuința ta actuală. Nevoia de a fi respectați și de a ne simți valoroși în societate este una dintre cele mai importante nevoi pe care le avem. Atingând și această treaptă a piramidei, ne apropiem din ce în ce mai mult de varianta finală propusă de noi, în ceea ce privește dezvoltarea personală. Cu siguranță, un apartament din complexul imobiliar Greenfield Băneasa îți va oferi stima și sentimentul de importanță de care orice client se bucură după achiziționarea unei locuințe în acest cartier.

Nevoia de auto-realizare

Această nevoie de auto-realizare sau capacitatea de a ne stabili anumite obiective și a da sens vieții pe care o avem, reprezintă un stil de viață ce este posibil după ce am suplinit nevoile de bază ale piramidei. Neglijarea acestei ultime nevoi poate duce la sentimente de inadecvare și depresie, dar adevărul este că fiecare are propriile lupte și trebuie să fim capabili să ne găsim propriul drum și să descoperim ce înseamnă pentru noi să trăim o viață împlinită.

Unul dintre cele mai importante practici pe care le putem face pentru noi înșine este realizarea de sine. Trebuie să încetăm să ne comparăm cu ceilalți și, în schimb, să ne concentrăm pe ceea ce ne face unici. Nu ar trebui să ne fie frică să fim diferiți sau să ne remarcăm din mulțime. Prin acest proces ne vom găsi adevăratul sine și ne vom trăi o viață care se simte autentică și împlinită.

Cartierul imobiliar Greenfield Băneasa, împreună cu spațiile verzi și Pădurea Băneasa, constituie mediul ideal pentru dezvoltarea ta fizică și psihică, unde poți face plimbări cu bicicleta, drumeții, fotografie și multe alte activități de recreere, care te vor ajuta în atingerea obiectivelor stabilite de tine.

Dacă îți dorești ca viitorul tău apartament din București să fie unul special, înconjurat de spații verzi, aer curat și multă liniște, dar totodată să aibă acces facil la o mulțime de facilități, Greenfield Băneasa este ceea ce cauți.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
#imobiliare, #greenfield, #greenfield residence, #greenfield baneasa , #stiri imobiliare