Cum poți primi GRATUIT un voucher în valoare de 500 euro pentru achiziția unei proprietăți!

Advertorial
Vineri, 28 Aprilie 2023, ora 08:00
6594 citiri
Cum poți primi GRATUIT un voucher în valoare de 500 euro pentru achiziția unei proprietăți!
FOTO: sib.ro

Jucatorii din piata si-au unit fortele si impreuna au hotarat sa iasa in piata cu cele mai bune preturi si oferte la PRIMUL si CEL MAI MARE TARG IMOBILIAR din Capitala.

Ca noutate, cititorii ZIARE.COM vor primi trei cadouri:

1. ACCES GRATUIT! Pentru asta prezinti acest mesaj la intrare si poti sa te bucuri timp de 3 zile de oferte de case si apartamente, in blocuri noi si vechi, case si terenurui, la mare, in Dubai, Miami, multeoferte, mobilier, decoratiuni, electrocasnice, oferte bancare, panouri solare, etc.

2. 500 de euro cadou din pretul oricarei proprietati cumparate la Salonul Imobiliar, suma suportata de catre organizator.

3. vei primi la intrare un jeton in format fizic, pentru campania promotionala, unde organizatorul pune la bataie un premiu de 25.000 lei pentru vizitatori.

Detalii si regulament pe www.sib.ro/regulament

Fiind vremuri grele, cei mai importanti jucatori din piata imobiliara au anuntat ca isi vor uni fortele pentru a crea cel mai mare eveniment din Romania – Salonul Imobiliar Bucuresti. (www.sib.ro)

Momentan, am aflat ca au pus la punct cu totii un plan de reduceri substantiale la achizitionarea unui apartament sau a unei case, dar si sa ofere premii consistente care sa ajute la mobilarea casei sau pentru dotarea cu echipamente electronice de ultima ora. De exemplu, cel mai ieftin apartament va fi o garsoniera de 36.500 de euro, intr-un ansamblu rezidential nou.

Toti cei care vor sa isi achizitioneze o casa, un apartament sau chiar sa inchirieze o proprietate, vor avea sansa sa participe la Palatul Parlamentului la evenimentul principal al pietei imobiliare. Aici, organizatorii vor oferi gratuit degustari de vin, inghetata, pentru ca si-au imaginat cat este de important sa aveti un cadru favorabil in care sa luati decizii atat de importante. Pret de o zi, puteti alege dintre ofertele imobiliare intr-un cadru placut, la inceput de Mai.

In plus, la intrarea in eveniment, toti participantii vor primi GRATUIT un jeton ce le va putea aduce duminica, 7 mai, un premiu in BANI in valoare de 25.000 de lei, in conditiile regulamentului.

Sunteti invitati asadar sa dati o fuga la Salonul Imobiliar Bucuresti unde va asteapta aproape 200 de expozanti cu oferte de: ansambluri rezidentiale cu oferte din Bucuresti, Cluj-Napoca, litoral, munte, Miami, Dubai, Grecia, Spania, case si vile banci si brokeri, agentii imobiliare, producatori de mobilier si accesorii pentru casa, electronice si electrocasnice, panouri solare si fotovoltaice, arhitecti si multi altii.

Pret de 3 zile, in perioada 5-7 Mai, se da ora exacta in imobiliare.

In CIFRE, Salonul Imobiliar Bucuresti (www.sib.ro) reprezinta si:

  • Peste 6.000 de vizitatori din toata tara
  • Reduceri de preturi insumand milioane de euro
  • 5.500 mp de spatiu expozitional, cel mai mare targ imobiliar din Romania
  • Peste 100 de expozanti;
  • 595.000 mp construiti in ansambluri noi si disponibile pentru vanzare, multe dintre ele la oferta in cadrul targului;
  • Preturi la apartamente si imobile pornind de la 36.500 de euro;

Lista expozantilor prezenti confirmati pana la acest moment:

Liziera de Lax, Axxis, Emax, Romco, Imobiliare Dubai, MTM Residence, Hitachi, Alongside Unirii Fountains, Nai Romania, AB Imobiliare, Plaza Residence, Exigent Plaza, Bucharest Golf Club, Imobiliare.ro, Ivonco, Pupazan, Codrea Rezidential, Pajura 3 Residence, Lead Grigorescu, Lead Oltenitei, Terenuri in Rate, Panorama City, Ambiance Pipera, Titirez.ro, Roclima, Technostrade Smart Energy, Select Residences, Scandinavian Decorators, Sudrezidential.ro, Dream Residences, Market Aroma, Mr. Charge, ISG Residences, Banca Transilvania, Bayer Credit, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Siena Residence, Intercont Construct, Viva City, ITA, Montana, Simex, Alprom, Szel Mob, New Residences, Delta Studio, Ideal Residence, Kuziini, Remax Pro, Hercesa, Inmoluk, Best Imob, Star Finance, Cavar Residence, Group Ceramics, Solid Oak, Nataela Residence, Floors4You, EON Romania, Alpha Bank, TomART, Dechuang, Solar Express, La Foresta, Lacedo, Envogue Residence, Central Address, First Bank, ING Bank, Cartierul Solar, Ecovent, Anuntul.ro, Real Estate, Waldevar Energy, Corbeanca Forest, RealStar, Cerved Property, Raich Imobiliare, APTIQ Real Estate, Apulum 94, Allimob, Land Estate, Norisk Imobiliare… si lista este in continua actualizare.

Salonul Imobiliar Bucuresti, 5-7 Mai, Palatul Parlamentului.

www.sib.ro

ACCES GRATUIT daca vei spune la intrare parola: ZIARE.COM

Intrarea este C1, cea principala, situata la intersectia dintre Bdul Libertatii si Bdul Natiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se cauta: Salonul Imobiliar.

Parcarea gratuita in incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau soferii Uber/Bolt au acces chiar pana la scarile Palatului Parlamentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#imobiliare, #targ imobiliare, #achizitie casa , #stiri imobiliare