Avangarde City: locuințe de excepție, confort și facilități de top în București

Advertorial
Marti, 06 Iunie 2023, ora 16:23
3944 citiri
Avangarde City: locuințe de excepție, confort și facilități de top în București
FOTO: avangardecity.ro

În ultimii ani, majoritatea oamenilor s-au orientat spre locuințe moderne, spațioase, amplasate în proximitatea centrelor comerciale, școlilor, joburilor sau zonelor verzi. Astfel, dezvoltatorii imobiliari au trebuit să se adapteze și să creeze noi spații de locuit care să îndeplinească toate aceste necesități. De aceste cerințe a ținut cont și dezvoltatorul Avangarde, care și-a propus să creeze un ansamblu rezidențial ce îmbină locuințele de excepție, confortul suprem și facilitățile de top în zone de vest a Bucureștiului.

Opțiuni de locuințe în cadrul complexului rezidențial Avangarde City

Ansamblul rezidențial Avangarde City dispune de o varietate de opțiuni de locuințe care se vor potrivi cu siguranță stilului tău de viață. Fie că ești în căutarea unei garsoniere confortabile sau a unui apartament spațios cu 2 sau 3 camere, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

Grupul Avangarde este un dezvoltator imobiliar care face valuri pe piața românească de peste 15 ani. Este o afacere de familie, ce a livrat cu succes peste 15.000 de unități în toată țara, în orașe precum București, Constanța, Brașov, Ploiești și județul Ilfov. La Avangarde City, fiecare aspect a fost proiectat cu meticulozitate pentru a le oferi viitorilor locuitori un confort sporit și un stil de viață pe măsură. Locuințele se mândresc cu interioare rafinate, combinând designul contemporan cu finisaje premium.

Cu peste 3100 de unități, ansamblul rezidențial oferă o varietate de unități locative, inclusiv garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Pe avangardecity.ro, doritorii unei noi locuințe au posibilitatea de a alege garsoniere cu o suprafață utilă de 32 mp situate la parter sau etajele superioare, precum și apartamente de diferite dimensiuni, situate, de asemenea, la parterul sau etajele superioare ale clădirilor.

Locație perfectă în partea de vest a Bucureștiului

Situat în partea de vest a orașului, în zona rezidențială Militari-Rosu pe strada Tineretului nr. 17, acest complex rezidențial cuprinde 12 clădiri cu regim de înălțime D+P+7E, împreună cu alte 5 clădiri pe strada Ilie Petre nr. 96. Cu o suprafață totală de 65.000 de metri pătrați, Avangarde City oferă astfel unități locative, facilități și dotări de ultimă generație pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților.

Facilități de top pentru un stil de viață modern

În ritmul alert al societății de astăzi, facilitățile moderne sunt o necesitate pentru cei care caută comoditate și confort. Grupul Avangarde ține cont de aceste aspecte, motiv pentru care ansamblul se mândrește cu toate facilitățile oferite de o zonă rezidențială. Printre acestea se regăsesc parcare privată, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, servicii de administrație, salubritate, apă, canalizare și gaz. De asemenea, cei care aleg o locuință în acest complex, vor beneficia de acces imediat la transportul în comun, având în apropiere liniile STB 178 și 138. Iar când vine vorba de cumpărături, în proximitate se află centrele comerciale Lidl, Auchan, Metro și Praktiker. Cu focus pe viața modernă și aspectele esențiale activităților zilnice, dezvoltatorul s-a asigurat că parcurile, școlile, grădinițele și sălile de sport sunt situate în apropiere.

Arhitectură modernă cu spații verzi

Avangarde City se remarcă prin locuințele sale excepționale, unde atenția la detalii și calitatea impecabilă se regăsesc în fiecare colțișor. Fiecare apartament sau garsonieră beneficiază de spații generoase și luminoase, cu finisaje de înaltă clasă, care aduc un plus de rafinament în fiecare încăpere. Interioarele sunt bine compartimentate și spațioase cu o înălțime de aproximativ 3 metri, creând astfel o locuință modernă, aerisită. Fiecare imobil respectă normele de construcție în vigoare, atât în ceea ce privește izolarea termică și fonică, cât și din punct de vedere seismic.

De asemenea, fiecare unitate locativă este dotată cu centrală termică, gresie și faianță, obiecte sanitare, uși interioare de calitate și ușă metalică de intrare, tâmplarie PVC, toate alese de la branduri de renume. În acest fel, viitorii locatari nu vor mai fi nevoiți să se îngrijească de realizarea finisajelor, bucurându-se astfel de un confort sporit.

Dezvoltatorul demonstrează că arhitectura modernă și spațiile verzi pot coexista într-un mod armonios și că un mediu urban poate fi un loc în care natura și dezvoltarea durabilă se împletesc într-un mod inovator.

Ansamblul rezidențial este reprezentativ pentru standardele înalte de calitate pe care le oferă locuințele sale, iar confortul și facilitățile de top transformă fiecare zi într-o experiență de neuitat. Descoperă o nouă dimensiune a vieții urbane în Avangarde City, unde fiecare detaliu este conceput pentru a-ți oferi o locuință de excepție într-unul dintre cartierele rezidențiale ale Bucureștiului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#imobiliare, #avangarde city , #stiri imobiliare