Imnul Ținutului Secuiesc cântat din toată inima de fotbaliști și fani la finala Cupei României VIDEO

Joi, 19 Mai 2022, ora 18:38 11217 citiri
Fani Csikszereda. Foto: captură video / Youtube / Gazeta Sporturilor

Csikszereda a câștigat Cupa României la Under 19 învingând în finală pe Sepsi, cu 1-0, pe stadionul Giulești. Fotbaliștii au fredonat melodiii patriotice maghiare în fața suporterilor.

La finalul meciului, componenții celor două formații s-au aliniat și au cântat imnul Ținutului Secuiesc împreună cu galeria.

Mai mult decât atât, fotbaliștii au scandat: Ria, Ria, Ungaria, refrenul preferat al fanilor maghiari la meciurile naționalei de fotbal.

Aceste momente au fost privite din tribună și de președintele Federației Române de fotbal, Răzvan Burleanu, scrie gsp.

Imnul Ținutului secuiesc cântat de cele două echipe. Sursa video: Youtube / Gazeta Sporturilor

Cele două echipe au fost felicitate și de ministrul Tineretului și Sportului din Guvernul României, Eduard Novak.

"Sunt foarte mândru de fotbaliștii din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, pentru modul în care au demonstrat că seriozitatea și munca susținută reprezintă singura garanție a rezultatelor.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe joacă astăzi Finala Cupei României cu FC Voluntari, cu șanse mari la titlu, iar în deschiderea finalei de seniori vor juca Finala Cupei Elitelor U19 AFK Csikszereda și, din nou, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Un club pornit din visul a doi oameni, acum 11 ani, a reușit să obțină deja rezultate remarcabile în fotbal, ceea de dovedește că singurele lucruri care contează sunt managementul eficient și seriozitatea. Le doresc tuturor mult succes și îi felicit pentru aceste performanțe", a scris Novak pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News