Ilie Sarbu cere excluderea lui Ghise din PNL: Il face praf pe premier

Marti, 11 Iunie 2013, ora 16:41
2963 citiri
Ilie Sarbu cere excluderea lui Ghise din PNL: Il face praf pe premier
Foto: Arhiva

Senatorul PSD Ilie Sarbu solicita PNL sa il excluda pe Ioan Ghise din partid pentru declaratiile sale la adresa premierului Ponta. "Am stabilit clar ca oricine vorbeste in public, cine ataca USL, trebuie dat afara", a spus Sarbu.

"Acum e o problema a PNL, nu e problema noastra si cred ca vor sti sa gestioneze situatia in asa fel incat sa nu avem iarasi discutii inutile in loc sa ne contram pe probleme serioase.

Am stabilit clar ca oricine vorbeste in public, cine ataca USL, trebuie dat afara. Sunt chestiuni serioase, pentru ca si Rosca Stanescu si Ghise sunt cunoscuti iar problema este la nivel national. Una e cand apare o discutie in teritoriu, se mai critica colegii acolo pentru o decizie sau alta, si alta e cand la nivel national, dupa discutiile care au avut loc, acum apare un alt coleg de-al nostru care il face praf pe premier", a declarat socrul lui Ponta pentru Revista 22.

Senatorul PSD a tinut sa sublinieze ca astfel de declaratii ii fac rau, de fapt, lui Crin Antonescu.

"Este problema direct a liderilor de partid sa rezolve si sa vedem daca putem respecta ceea ce decidem. Nu numai Ghise trebuie exclus, ci toti cei care vor raul USL-ului, pentru ca nu au nicio justificare aceste atacuri.

Chiar nu-si dau seama ca-i fac rau presedintelui PNL, Crin Antonescu? Atacul e la adresa premierului si cei doi lideri trebuie sa ia o decizie in acest sens", a concluzionat Sarbu.

Dragnea: Codul etic al PSD este aproape finalizat

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, ca un cod etic care sa stabileasca sanctiuni pentru eventualitatea in care un membru USL isi ataca un coleg din cadrul aliantei este aproape finalizat.

"Este aproape finalizat un cod etic care sa stabileasca posibilitatea de actiune in cazul in care un membru USL ataca celalalt partid sau ceilalti colegi din USL. Acest cod etic va stabili care sunt mecanismele prin care USL va reactiona, dar conform procedurilor statutare, pentru ca niciun partid nu poate sa actioneze in afara Statutului sau", a spus Dragnea, citat de Mediafax.

Ioan Ghise: Premierul trebuie sa isi dea demisia. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete Interviu

Senatorul PNL Ioan Ghise a declarat, marti, pentru Ziare.com, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze pentru ca a tradat electoratul USL.

"Le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea il mai alegeau? Poate nici macar deputat", a spus Ghise.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Ilie Sarbu excludere Ghise, #Ilie Sarbu atacuri Ponta, #Ilie Sarbu Ioan Ghise , #PSD