Ilie Sarbu: Accept sa fiu presedintele comisiei de ancheta pentru presedintele Basescu (Video)

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 15:21 2476 citiri
Foto: wikipedia.org

Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat ca accepta presedintia comisiei de ancheta parlamentara pentru presedintele Traian Basescu, la scurt timp dupa ce liderul PNL Crin Antonescu a spus ca il vede drept singurul care poate ocupa aceasta functie.

Chiar daca Ponta a spus ca vede declaratia colegului de alianta ca o gluma, socrul premierului s-a grabit sa anunte ca accepta, desi nu isi consultase inca seful de partid.

"Eu chiar am luat-o in serios. Daca depinde de mine, o sa accept sa fiu presedinte", a spus Ilie Sarbu pentru B1TV.

"S-o fi gandit ca am fost cinci ani ministru al Agriculturii, ca am avut o ferma agricola de succes. Daca e conditionata constituirea comisiei de mine, accept", a mai spus Ilie Sarbu.

Senatorul PSD a prercizat ca exista posibilitatea ca aceasta comisie sa se faca fara sprijinul PNL. "PSD-ul poate sa mearga si singur cu constituirea comisiei, nu ma pot pronunta, decizia asta nu-mi apartine mie", a spus Ilie Sarbu.

Replica sa a venit dupa ce premierul Victor Ponta, in momentul in care a luat la cunostiinta de propunerea sefului liberalilor, a spus ca "Cred ca este o gluma. Nu toate glumele lui Crin sunt bune".

Anuntat de jurnalisti de replica lui Ponta, Antonescu a continuat si el cu declaratiile.

"Cum sa fie o gluma? Asta este un afront la adresa dlui Sarbu, acum o sa fie alt scandal. Sigur ca PSD-ul va decide. Lupta teribila a domnului Ilie Sarbu din ultimele 24 de ore m-a convins" a mai spus Antonescu.

Reactiile lui Antonescu vin dupa ce liderul social-democratilor din Senat, Ilie Sarbu, a apreciat, miercuri seara, la B1 TV, ca PNL nu-si poate permite sa se opuna constituirii unei comisii de ancheta care sa se ocupe de cazul Calarasi.

Antonescu: Acceptam comisia Calarasi, cu Ilie Sarbu presedinte. Ponta: E o gluma

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News