Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Analiza Ziare.com. Problemele cu legea ale candidatilor pentru conducerea Curtii de Conturi. Badalau si Ilie Sarbu, in carti pentru functii-cheie
Marti, 30 Iunie 2020, ora 06:30
Senatorii si deputatii din comisiile de buget-finante au dat aviz pozitiv luni, 29 iunie, pentru sapte dintre 22 de...
30.06.2020, 10:12 -attila :Probleme cu legea
au cam toti emanatii
Dar cele mai grave probleme sunt cele legate de competenta.
Niste neica nimeni, agramati, analfabeti functionali dar care fac parte din casta inchisa a emanatilor, singurii care au acces la astfel de posturi sau in institutii ca sri, sie, mae.....la care doar ei au acces si nu pe baza de concurs de imprejurari.
Si fraierii ii voteaza in continuare...
30.06.2020, 09:54 -info :Riscul (dezavantajele?) democratiei
Conform democratiei, populatia isi alege liber reprezentatii locali si centrali. Populatia alege dintre cei care candideaza, desigur, nu se poate altfel.
Apoi, alesii numesc de sus in jos pe cine vor ei si pe criterii politice odata ce sunt oameni politici. Aleg dintre colgii si prietenii lor, tot oameni politici sau clienti ("sponsori" - cu ghilimele) ai politicienilor si ai partidelor politice. Asta este regula democratiei si asa sunt legile.
Tehnocratia sau meritocratia este diferita de democratie. Partea cu alegerea reprezentatilor (Presedinte, Parlament, Primari, consilierii locali si judeteni) ramane la fel. In schimb, numirile de sus in jos discretionar-politice sunt inlocuite cu promovarile de jos in sus pe calificari si competente DOVEDITE in domeniile si specializarile respective. Dovedite prin dat cu capul mai intai multi ani la munca de jos si apoi urcat in functii importante, de conducere, in institutiile statului. In mod firesc, normal, rational, prin concurs si realizari dovedite de-a lungul timpului.
Dar nimeni nu vrea sa auda de meritocratie. Mai ales politicienii... Este preferata democratia asa cum functioneaza ea acum: noi alegem dintre cei care candideaza si ei numesc apoi pe cine vor.
30.06.2020, 09:33 -DAN-795 :VRAVO ! NOII ECHIPE ..redactionale care , a taiat apetitul
de facut comentarii cu niste postari destul de placide si unde personaje dubioase pot spune ce vor ...cam ca la redactiile de stiri tv cand , personaje importante pot acuza fara dovezi !!?? de unde si optiunile alegatorilor devin asa de temmbele si noi ne suparam pe aceeasi pensionari care voteaza prost .

Nu cred ca ar mai fi votati , un Ponta si socrul sau , ministru si mare boss cand el este de fapt un popa f obscur ..
Nu mai vreau sa zic nimic despre , Badalau , Voiculescu etc ca , toti aceea care mint la tv sa fie trimisi in puscarie , vom avea ceea ce meritam , asa cum au inteles babele si cum vor ticalosii !
30.06.2020, 09:18 -Gile :Foarte simplu
Mafia PSD si ramificatiile sale mafiote din diverse partide in splendoarea sa !

https://youtu.be/nOWjX4BpC24
30.06.2020, 08:48 -darnic00 :Toti tovarasii si tovarasa
penali, penali, penali. Deci Ciuma Rosie inca este la butoane.
30.06.2020, 08:40 -niculaeda :* * *
Badalau - "Din pacate, eu aveam loc oricum pentru ca sunt jurist, am si facultatea de drept. Unii vor sa scoata niste gunoaie. Eu sunt si jurist si pe vechea lege corespundeam la criterii"

- stim , de la sacii cu grau ciorditi pe vremea lu' ceashca ! 🤢🤢🤢
30.06.2020, 08:34 -z123456 :eu nu stiu de ce suntem rautaciosi
pai daca oamenii au probleme penale, mai ales in evaziune fiscala, coruptie, abuz in serviciu, exact asta ii recomanda pentru un post de conducere la curtea de conturi.
Inseamna ca au experienta...
30.06.2020, 06:45 -florescujohn :Prea multe semne de intrebare
Astia s-au prezentat vreodata la vreun examen sau au primit diploma prin posta. Banuiasc ca universitatile de apartament nu prea aveau loc de sali de clasa iar la toaleta era un trafic prea mare.
Chiar astia sint cei mai capabili in domeniu? Ma gindesc ca institutia asta are nevoie de specialisti si nu de politruci.
Daca o tinem tot asa ne afundam si mai rau in saracie.
30.06.2020, 12:32 -lia_stoenescu :CORECTURA, Ziare.com!
Este pacat de fondul articolelor carora le dati drumul fara a fi corectate riguros, astfel incat abunda (fara exagerare), zilnic, in greseli de tot soiul.

O mostra de greseli impardonabile din articolul de fata: "In 2015 senatorul Ilie Sarbu a primit miercuri incuvintarea Parlamentului [...]"

Cum, adica, "in 2015... a primit miercuri"?
Si de cand "incuviintarea" se scrie cu un singur "i"?
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor