Cine e primul antrenor cu care a vorbit Gigi Becali după plecarea lui Dică: ”Îmi place, o sa vedem”

Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 15:00
2485 citiri
Cine e primul antrenor cu care a vorbit Gigi Becali după plecarea lui Dică: ”Îmi place, o sa vedem”
Ilie Poenaru

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, marţi, că regretă că nu îl poate numi la conducerea băncii tehnice pe Marius Croitoru, care a preluat formaţia FC Argeş, şi că va negocia cu Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă după plecarea lui Nicolae Dică.

"Mie îmi pare rău de Croitoru, pentru că îmi plăcea. Şi Prepeliţă şi Poenaru îmi plac. Cel mai mult la Croitoru mi-a plăcut pentru că a spus aşa: ”Cine e vinovatul? Eu”. Nu a zis că echipa nu a făcut, a spus 'domnule, eu sunt vinovatul'. Bărbăţie: nu joacă nimic echipa şi ai luat crema fotbalului din România, tu eşti vinovat. Pe mine mă deranjează că nu vreau să arunc banii pe care Dumnezeu mi-i dă şi dacă nu se redresează echipa se aruncă banii. Eu nu vreau să pierd bani. Da, am vorbit cu Poenaru. Îmi place, o să vedem. Nu vreau să spun unul, e posibil Poenaru, e posibil ăsta, Prepeliţă, să vedem cu cine ne înţelegem, cine va fi", a declarat Becali.

El a exclus varianta numirii lui Walter Zenga la cârma echipei FCSB: "Nu. Va veni antrenor român când va veni".

Antrenorul Nicolae Dică şi-a anunţat, marţi, colaboratorii şi jucătorii, că va demisiona de la conducerea băncii tehnice a echipei de fotbal FCSB, au declarat, pentru AGERPRES, surse din cadrul grupării bucureştene.

După eşecul de luni seara, cu Universitatea Cluj, scor 1-2, Nicolae Dică a fost criticat de patronul FCSB, Gigi Becali, care a spus că nu intenţionează să-l demită, dar aşteaptă ca tehnicianul să renunţe la funcţie.

FCSB ocupă în acest moment locul 7 în clasamentul Superligii, cu 20 de puncte, acumulate în 14 jocuri, având două meciuri amânate datorită prezenţei în Europa Conference League.

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.

Ilie Poenaru a demisionat chiar marţi 1 noiembrie de la UTA Arad, iar Andrei Prepeliţă a fost demis de FC Argeş pe 24 octombrie.

Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
FC Barcelona are mai multe variante în vedere pentru a-i succede lui Xavi, care şi-a anunţat plecarea de la club în vară. Totuşi, potrivit Mundo Deportivo, oficialii de la FC Barcelona speră...
Ce sms i-a dat Simona Halep noului ei antrenor, apoi l-a pus pe Darren Cahill să îl sune
Ce sms i-a dat Simona Halep noului ei antrenor, apoi l-a pus pe Darren Cahill să îl sune
Simona Halep va începe colaborarea cu spaniolul Carlos Martinez, cel care o va antrena în perioada următoare. Acesta a dezvăluit cum a fost contactat de româncă. “Mi-a trimis un mesaj...
#ilie poenaru, #Gigi Becali, #antrenor, #FCSB , #stiri FCSB