Soția lui Ilie Năstase, scandal monstru chiar de ziua fostului tenismen: ”De unde au apărut în viața ta? Atunci eu mă retrag”

Miercuri, 20 Iulie 2022, ora 11:54 10470 citiri
Ilie Năstase și Ioana Simion

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a împlinit marți, 19 iulie, vârsta de 76 de ani, sărbătoare stricată parțial de un scandal iscat de soția sa Ioana Simion (45 de ani).

Totul a plecat după ce un bărbat a venit la Ilie Năstase susținând că este fiul său, lucru care a deranjat-o în mod vizibil pe Ioana, la un eveniment legat de ziua fostului număr 1 ATP.

„A fost o doamnă și vreau să știu cu cine am de-a face. Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte.

De unde au apărut apărut în viața ta? Acel domn cum a apărut? Și spune că este fiul tău. Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag. Eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a spus Ioana Simion.

Din primele informații apărute în presă, persoana respectivă se numește Cezar Florea și șine legătura cu Ilie Năstase de aproximativ jumătate de an, lăudându-se apropiaților că este ca un fiu pentru „Nasty”, care are cinci copii cu trei femei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News