Soția lui Ilie Năstase l-a implorat pe fostul mare tenismen: ”Te rog, scoate-l de unde s-a ascuns”. De unde a pornit scandalul

Miercuri, 27 Iulie 2022, ora 13:12 10108 citiri
Ilie Năstase și Ioana Simion

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a împlinit marți, 19 iulie, vârsta de 76 de ani, sărbătoare stricată parțial de un scandal iscat de soția sa Ioana Simion (45 de ani).

Totul a plecat după ce un bărbat a venit la Ilie Năstase susținând că este fiul său, lucru care a deranjat-o în mod vizibil pe Ioana, la un eveniment legat de ziua fostului număr 1 ATP. ”De unde au apărut apărut în viața ta? Acel domn cum a apărut? Și spune că este fiul tău. Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag. Eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a spus atunci Ioana Simion.

„S-a înțeles greșit că m-aș fi certat cu Ilie. Nu… Eu m-am supărat foarte tare, deoarece acel domn se ascunsese. Eu m-am dus foarte pașnic. Orice om sănătos la cap, este normal să mai aibă și astfel de ieșiri. Ca în orice familie, discuții… Eu nu mă certam cu el, doar îi spuneam că vreau să discut cu acea persoană. I-am spus: Ilie, te rog, scoate-l de unde s-a ascuns, să vorbesc cu el!”, a declarat acum Ioana Simion, la Antena Stars.

„Am obosit să mă lupt cu hienele din jurul lui! Vreau să îl țin departe de oamenii cu gânduri ascunse. Eram deranjată… Eu v-am mai spus că oamenii frumoși și curați la suflet, eu îi accept. Eu am trăit altfel, trebuie să recunosc. Ce văd în jurul meu acum, mă îngrozesc. Sunt momente când la mine nu prea mă mai gândesc și e foarte rău”, a precizat Ioana Simion.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News