Nastase si Tiriac au pus lacatul pe turneul de la Bucuresti: Ne-au tratat ca pe niste gunoaie

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 21:17 7705 citiri
Foto: BRD Nastase Tiriac Trophy

Ion Tiriac si Ilie Nastase s-au fotografiat alaturi de lacatul pus la terenul central de la Arenele BNR, la ultima editie a turneului de tenis gazduit de Capitala Romaniei.

Editia din acest an nu a mai putut fi gazduita pe terenul central, care nu are aviz ISU, si s-a desfasurat doar pe cele secundare, cu o capacitate mai mica.

Pentru a imortaliza momentul, Tiriac si Nastase s-au pozat alaturi de lacatul pus la intrarea pe arena centrala. Cu acest prilej, Nastase a criticat dur atitudinea pe care proprietarul bazei, BNR, ar fi avut-o fata de tenisul romanesc.

"Sunt suparat pentru ca nu mai putem sa jucam turneul asta. A zis domnul Tiriac ca noi nu vrem sa iesim din puscarie, vrem sa intram la puscarie. Domnul Tiriac e de doua ori mai suparat ca mine. Am fost tratati ca niste gunoaie", a spus Nastase la emisiunea ProSport Live.

El a precizat ca s-a intalnit cu Ion Tiriac in ceea ce a numit "parastasul turneului". "Am iesit seara la masa cu Tiriac si am facut parastasul turneului", a completat fostul mare tenismeni.

Apoi, Nastase a criticat in termeni duri conducerea BNR, sustinand ca reprezentantii bancii nu au avut deschiderea necesara pentru a rezolva problemele de la terenul central.

"Poate au turnee internationale pe care le organizeaza cei de la BNR si atunci nu au loc pentru turneul nostru. Noi suntem toti vinovati pentru aceasta situatie. Pana acum spuneau ca nu ne lasa Ceausescu sa facem ceva, acum nu ne lasam noi pe noi. Din cate am inteles, cei din BNR joaca tenis acolo si mananca si pe 2 lei la restaurantul de la hotel. Ei vin pe acolo si ne cam pun bete in roate. Daca nu facem turneul de tenis, ce facem cu terenul?", a completat Nastase.

Nemultumit de situatia creata, Ion Tiriac a plecat vineri la Madrid si nu va mai asista la fazele finale ale turneului. In schimb, Nastase a mentionat ca nu stie daca va participa la competitia ce-i poarta numele.

Turneul de la Bucuresti, dotat cu premii in valoare de 250 de mii de dolari, reprezinta cea mai longeviva competitie sportiva internationala organizata de tara noastra, avand o istorie de peste doua decenii.

Ion Tiriac a anuntat insa ca aceasta va fi ultima editie deoarece terenul central de la Arenele BNR nu are aviz ISU.

In schimb, Ilie Nastase a mentionat ca in locul turneului de la Bucuresti va organiza mai multe competitii destinate juniorilor.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
MacGigi
rank 5
"Nastase si Tiriac: Ne-au tratat ca pe niste gunoaie"