Ioana Năstase, strigăt de disperare după ce Ilie Năstase ar fi fost păcălit de Marica."Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia"

Sambata, 13 Noiembrie 2021, ora 10:21 11057 citiri
Ioana Năstase și Ilie Năstase. Foto: Facebook

În plin divorț cu Ilie Năatase, Ioana Năstase a sărit în ajutorul marelui tenismen după acesta a ajuns la spital din cauza afacerilor.

Ilie Năstase ar fi fost păcălit de Ciprian Marica și scos din actul constitutiv la Fundației care îî poartă numele.

Miza afacerii ar fi niște terenuri, unde se află baza Voința, care valoarează în jur de 50 000 000 de euro.

Ioana Năstase a spus lucrurilor pe nume despre păcăleala care și-ar fi luat-o fostul tenismen.

"Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea.

Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta. A fi om în ziua de azi e lucru mare.

E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?", a spus Ioana Năstase pentru playsport.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News