Care este cel mai nou obicei al lui Ilie Năstase! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Luni, 13 Iunie 2022, ora 05:23 6016 citiri
Ilie Năstase a devenit religios FOTO facebook

La 76 de ani, Ilie Năstase are în palmares cinci căsătorii și multe mai multe femei care au trecut prin patul său.

Cunoscut ca o fire cu un comportament adesea mai puțin ortodox, Năstase a devenit în ultima perioadă un personaj atras de biserică.

Fostul mare tenismen nu ratează nicio ocazie de a merge la mănăstiri, incluzând în programul său astfel de vizite atunci când se află în diverse locuri din țară.

Săptămâna trecută, Ilie a fost la mănăstirea Nămăești, din zona Muscelului, acolo unde a fost invitat la o competiție sportivă. Năstase a fost însoțit de Ioana, actuala consoartă și i-a uimit pe organizatori când a cerut includerea în programul său a unor vizite la lăcașele de cult din zonă.

În biserica Mănăstirii Nămăieşti se află una din cele mai vechi icoane nu numai din România ci din întreaga creștinătate. Această icoană, punctul de referinţă al bisericii, considerată făcătoare de minuni, se presupune că a fost pictată de către Sfântul Apostol şi Evanghelist Luca. Tot legenda spune că biserica săpată în piatră ar data din perioada când creştinismul se propovăduia în taină, în grote, din perioada primilor daci creştinaţi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
S
SidneyCratier
rank 1