Ilie Năstase îl atacă pe Nicușor Dan: vrea statuie și muzeu în Herăstrău, dar primarul îl ignoră

Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 13:15 3906 citiri
Ilie Năstase

Ilie Năstase și-ar dori o statuie la intrarea în parcul Herăstrău, considerând că e mai indicat să fie el decât generalul francez Charles de Gaulle.

De asemenea, Năstase și-ar dori amplasarea unui muzeu în Herăstrău, muzeu în care să își aducă toate trofeele câștigate și alte obiecte prețioase din trecutul său glorios ca jucător de tenis.

Ilie Năstase a declarat pentru Fanatik că Nicușor Dan nu i-a dat niciun răspuns la cererea înaintată.

"O să fac și muzeul, dar domnul ăsta care e la Primărie nu prea m-a băgat în seamă. Acum trei luni am dus proiectul și nici măcar nu mi-a returnat proiectul să îmi spună dacă se poate sau nu.Am înțeles că el nici măcar nu e din București, e din Făgăraș! Ce are omul ăsta din Făgăraș cu Bucureștiul? Asta chiar nu înțeleg! Urât! Urât!”.

"I-am cerut acolo în parcul Herăstrău, unde trec toți copiii și sunt și niște statui. Avem cea mai mare statuie a unui general care nici măcar nu e român!Alo! Să se trezească și el puțin! Că mă îmbrac în militar și mă sui pe statuie și o să îi întreb pe cetățenii care trec pe cine preferă: Un general român sau unul francez?!”.

"De trei luni nu mi-a dat niciun răspuns. Am fost la el în audiență. Mi-a spus doar că nu crede pentru că arhitectul șef nu prea dă voie acolo că e iarbă. Păi acolo sunt chioșcuri! Se vinde alcool, bere, ce vreți dumneavoastră! Dar un muzeu nu e frumos în Parcul Herăstrău!”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News