Peripețiile lui Ilie Năstase au ajuns în presa americană: "Soția materialistă l-a certat în public!"

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 10:50 5063 citiri
Ilie și Ioana Năstase

Ilie Năstase are o viață tumultoasă și la 76 de ani. Iar scandalurile nu au stat departe nici de ziua lui.

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a împlinit marți, 19 iulie, vârsta de 76 de ani, sărbătoare stricată parțial de un scandal iscat de soția sa Ioana Simion (45 de ani).

„A fost o doamnă și vreau să știu cu cine am de-a face. Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte.

De unde au apărut apărut în viața ta? Acel domn cum a apărut? Și spune că este fiul tău. Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag. Eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a spus Ioana Simion.

Din primele informații apărute în presă, persoana respectivă se numește Cezar Florea și șine legătura cu Ilie Năstase de aproximativ jumătate de an, lăudându-se apropiaților că este ca un fiu pentru „Nasty”, care are cinci copii cu trei femei.

Circul de la ziua lui Ilie Năstase a apărut și pe tennisworldusa.org. "Fostul număr unu ATP, certat de soția materialistă de ziua lui pentru că ar fi ascuns existența unui fiu", scriu aceștia.

Americanii redau și declarația Ioanei Năstase pentru Click. "De trei luni așa de zile, a apărut în calea lui Ilie acest om cu pretextul să-i semneze trei rachete de tenis! De atunci au început să țină legătura și să se întâlnească tot mai des. Ce fiu?! Acum vreo două luni mi-a spus Ilie că a venit și i-a pus mâna pe umăr și i-a zis așa: Iliuță, tatăl meu a decedat! De astăzi înainte vreau să fii tu tatăl meu!"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News