Ilie Nastase ii ataca pe Djokovici, Nadal si Federer

Marti, 14 Februarie 2012, ora 17:07
6273 citiri
Ilie Nastase ii ataca pe Djokovici, Nadal si Federer

Ilie Nastase a lansat un atac la adresa celor mai buni tenismeni ai momentului, Novak Djokovici, Rafael Nadal si Roger Federer.

"Nasty" ii numeste pe cei trei "niste masinarii de facut bani" si ii acuza ca nu mai joaca tenis de placere si pentru public.

"Inainte eram prieteni. Da, chiar prieteni (tenismenii n.red.). Acum, Djokovici, Nadal si Federer nici nu stiu cu cine joaca. Sunt niste masinarii de facut bani si niciunul nu joaca pentru public. Un pacat mortal", a spus Nastase pentru publicatia italiana La Stampa.

"Aveam rachete din lemn si mingi dezumflate, dar ne stiam toti intre noi si umblam impreuna. Ne bucuram de tenis si de viata", a continuat acesta.

Pentru a-si intari ideea, Nasty a povestit apoi una din glumele pe care i-a facut-o unui tenismen italian, in timpul unui meci de la Roland Garros.

"Stiti poanta cu pisica neagra? Ascultati-o, e minunata. Era intr-o seara de vara, cand impreuna cu Tiriac, Vilas, Panatta si Caltagirone (toti tenismeni n.red.) am decis sa mergem la un restaurant, sa luam cina. Ne-am suit in masina, numai ca, la un moment dat, Panatta, el conducea, a pus frana si n-a mai vrut sa mearga mai departe. De ce? Pentru ca o pisica neagra traversase strada. Superstitie! A trebuit sa facem un ocol de 30 de kilometri pentru a ajunge la masa", sustine Nastase.

Povestea nu se incheie aici: "Apoi, peste ceva timp, eu cu Tiriac am jucat la dublu, la Roland Garros, impotriva lui Panatta si a lui Bertolucci. Inainte de partida, i-am dat 100 de dolari unui pusti, pentru a sta in primul rand si a da drumul unei pisici negre cand incepe intalnirea. Pisica a traversat terenul, iar Pannata a innebunit si a inceput sa strige la mine: "Esti un bandit roman". Publicul a murit de ras, iar meciul l-am castigat usor, in trei seturi, cu 6-1, 6-1, 6-0. Din pacate, azi ar fi imposibil sa mai vezi asa ceva pe un teren de tenis", a conchis, trist, Nastase.

Ilie Nastase socheaza: E adevarat, sunt un tigan roman!

Ilie Nastase a jucat tenis profesionist in perioada 1969-1985, fiind lider mondial in clasamentul ATP timp de 40 de saptamani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură pentru Rafael Nadal, pe terenul care-i poartă numele, la turneul pe care l-a câștigat de 12 ori VIDEO
Lovitură pentru Rafael Nadal, pe terenul care-i poartă numele, la turneul pe care l-a câștigat de 12 ori VIDEO
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a fost învins miercuri în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona, pe care l-a câștigat de 12 ori. Australianul Alex de Minaur (25 de...
Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”, „temperamental”, „arogant”– sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internaţională...
#Ilie Nastase, #Novak Djokovici, #Roger Federer, #Rafael Nadal , #stiri Ilie Nastase