Ilie Năstase, furios pe primarul Nicușor Dan: ”Acest oraș nu mă merită pe mine”. Fostul tenismen vrea statuie și muzeu

Miercuri, 20 Iulie 2022, ora 16:40 3612 citiri
Ilie Năstase

Ilie Năstase (76 de ani), primul număr 1 din istoria circuitului ATP, s-a declarat nemulțumit de faptul că primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, nu-i oferă posibilitatea de a avea o statuie și un muzeu în parcul ”Regele Mihai”, fostul Herăstrău.

„Nu trebuie să mă bat eu să-mi facă statuie sau muzeu. Ei ar trebui să facă, dacă vor să facă ceva! Am fost la dânsul cu proiectul meu, care este foarte frumos. Am mers dimineața, pe la ora 09:30, m-a primit și i-am explicat ce vreau să fac. Dânsul a spus că nu crede că se poate face, pentru că e vorba despre un parc cu verdeață.

Acolo unde voiam eu, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, vin toți copiii cu role, stau pe acolo. Asta era ideea, să împărtățesc trofeele mele cu cei tineri, care nu mă cunosc. Acolo sunt niște statui vai de capul lor. Se putea pune încă una, sau la 50 de metri de acolo”, a afirmat Năstase la Pro Arena.

"Oamenii ăștia cine se se cred ei? Avem un general acolo unde voiam eu, la intrarea în parcul Herăstrău, îl avem pe generalul de Gaulle, el este foarte român, este 100% român. Acest oraș nu mă merită pe mine. Vorbesc serios, că dacă vedeau cât de mult m-am bătut eu să-mi fac acest muzeu, dacă bucureștenii vedeau, ieșeau toți și comentau, dar niciunul nu a comentat, pentru că sunt toți ca niște lași, ca Nicușor Dan sau cel puțin eu așa cred. Dacă îți dorești ceva, ieși pe stradă și te manifești și spui că domnul acesta a făcut ceva pentru noi și pentru România", a completat Năstase la Radio Sport Total FM.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News