Ilie Nastase, despre ultima interdictie primita si retragerea Simonei Halep - Interviu

Marti, 06 Februarie 2018, ora 15:05
15413 citiri
Ilie Nastase, despre ultima interdictie primita si retragerea Simonei Halep - Interviu
Foto: Hepta.ro

Fostul numar unu mondial Ilie Nastase a dezvaluit care este ultima interdictie primita din partea Federatiei Internationale de Tenis si a vorbit si despre retragerea Simonei Halep din echipa de Fed Cup.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Ilie Nastase a dezvaluit ca ITF nu-l lasa sa participe la meciul cu Canada din Fed Cup nici macar in calitate de spectator, deoarece accesul i-a fost interzis in Sala Polivalenta din Cluj.

Nastase, care a facut recurs la suspendarea primita ca urmare a incidentelor de la meciul cu Marea Britanie, va fi totusi prezent la Cluj pentru a le sustine de la hotel pe fetele noastre.

Totodata, fostul mare tenismen a comentat si decizia Simonei Halep de a absenta din lotul Romaniei si a mentionat ca ar fi chemat-o si pe Mihaela Buzarnescu pentru aceasta confruntare cu Canada.

Iata interviul acordat Ziare.com de Ilie Nastase:

In ce stadiu se afla apelul pe care l-ati depus dupa suspendarea primita din partea Federatiei Internationale?

Trebuia sa fie o audiere la finalul lunii ianuarie, dar nu s-a mai intamplat nimic. Ne punem si noi intrebari. Sunt niste judecatori care se ocupa. M-au audiat pe mine, iar acum vad ca mai dureaza. Nu stiu ce se intampla. Sincer, nici nu stiu ce sa ma mai astept dupa ce mi-au dat atatatia ani.

Poate ca se judeca diferit. Pentru acelasi lucru, Serena a luat doi ani fara suspendare, in timp ce eu am primit o pedeapsa cu o suspendare ce a intrat in vigoare. Probabil ca daca eram numarul 1, si nu doar antrenor si la varsta asta, nu luam atat.

Va veti mai intoarce in tenis dupa ce suspendarea va expira?

Nu. Eu am fost rugat de domnul Tiriac si de fete sa vin atunci. Chiar nu eram pregatit sa fac treaba asta. Dar daca m-au rugat, am zis sa o fac. Am fost voluntar, nu am fost platit, nu am fost angajat de Federatie, nimic.

Veti merge la Cluj pentru a fi alaturi de fete?

Nu pot sa merg la meci. Pana nu se da decizia nu am voie in sala. O sa merg la Cluj, dar n-am voie la stadion. O sa stau la hotel si o sa le sustin de acolo.

Cum vi se pare inlocuitorul dvs, Florin Segarceanu?

A fost un jucator de Cupa Davis, tatal sau a fost un foarte bun antrenor, le-a format pe Ruzici si Simionescu. Tenisul este in familie. Au pus o persoana care se pricepe, le cunoaste si pe fete, ceea ce este cu atat mai bine.

Simona a confirmat astazi ca nu va juca, a procedat corect pana la urma?

Simona va fi prezenta la Cluj, dar nu va juca. Nu vad de ce ar juca in loc sa se odihneasca. Ii face mai bine odihna pentru urmatorul turneu in loc sa mai dispute doua meciuri. La noi pot sa joace foarte bine Sorana si Irina. Ar fi trebuit adusa si Buzarnescu, macar sa fie acolo, sa se antreneze cu fetele. Eu as fi bagat-o si pe ea.

Ce credeti ca vom face cu Canada?

Am inteles ca au o fata nascuta in Romania, care joaca destul de bine. Cred totusi ca fetele o sa castige la simplu. Pacat ca nu a putut sa vina si Niculescu, facea un dublu bun cu Irina Begu. Dar daca nu s-a putut, o sa joace Olaru si cred ca o sa castigam.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Ilie Nastase Fed Cup, #Ilie Nastase suspendat ITF, #Romania Canada Fed Cup , #stiri Ilie Nastase