Ilie Năstase, furibund la adresa unui important om de stat din România: "Mâine îi fac plângere penală"

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 17:43
9551 citiri
Ilie Năstase, furibund la adresa unui important om de stat din România: "Mâine îi fac plângere penală"
Ilie Năstase e supărat oe Mugur Isărescu FOTO facebook

Ilie Năstase a felicitat-o pe Irina Begu pentru victoria în faţa jucătoarei maghiare Reka-Luca Jani, scor 6-3, 6-3, în finala turneului WTA de la București.

Fostul mare jucător de tenis a afirmat, duminică, după finala turneului Ţiriac Foundation Trophy, că întrecerea ar fi trebuit să aibă loc la Arenele BNR, fiind hotărât să depună plângere penală în acest sens împotriva Guvernatorului României, Mugur Isărescu.

"Îmi era dor de un turneu de tenis, dar locaţia nu este potrivită. Trebuia să fie la BNR, aş fi dorit la BNR, unde s-a scris istorie de 100 de ani şi vreau să îl atenţionez în acest fel pe tovarăşul guvernator al BNR, că în loc să pună semnătura pe o sticlă de vin toţi guvernatorii o pun pe o bancnotă. Şi vreau să îl atenţionez că îi fac plângere penală că nu lasă sportul să se dezvolte în România, tenisul. De mâine îi fac plângere penală. Terenul nu este al lui, este al românilor, eu m-am născut acolo, nu este terenul lui proprietate privată", a afirmat fostul număr 1 mondial.

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, a doua favorită, a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, duminică, după ce a învins-o pe maghiara Reka-Luca Jani, cu 6-3, 6-3, în finala desfăşurată la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

"O felicit pe Irina Begu. Publicul care a venit astăzi este de la BNR şi sper să se întoarcă la loc, pentru că eu până la anul vreau să rezolv problema asta", a mai spus Ilie Năstase.

Irina Begu a cucerit al doilea său titlu din acest an, după titlul WTA 250 de la Palermo. Begu s-a mai impus la Bucureşti, în 2017, la antepenultima ediţie a turneului WTA 250 din Capitală.

Begu a câştigat un cec de 15.000 de dolari şi 160 de puncte WTA, în timp ce Jani a fost recompensată cu 8.000 de dolari şi 95 de puncte WTA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase sare în apărarea lui Ion Țiriac: ”Ne obligă să aducem. Nu că sunt prea slabi...”
Ilie Năstase sare în apărarea lui Ion Țiriac: ”Ne obligă să aducem. Nu că sunt prea slabi...”
Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, vineri, că jucătorilor români li s-au acordat wild card-uri în calificări şi nu pe tabloul principal al turneului Ţiriac Open, găzduit zilele...
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu...
#Ilie Nastase, #Mugur Isarescu, #suparat, #amenintare, #plangere penala , #stiri tenis