Ilie Năstase, atac devastator la adresa politicienilor, de pe patul de spital: ”Măresc pensiile cu valoarea a trei lumânări!”. L-a făcut praf și pe Iohannis

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 14:52 12755 citiri
Ilie Năstase

Aflat încă în spital după ce s-a infectat cu Covid-19, fostul mare tenismen Ilie Năstase (75 de ani) a vorbit pentru impact.ro, lansând un atac dezlănțuit la adresa politicienilor, în contextul în care România sărbătorește Ziua Națională.

„Domnule, am fost membru al Parlamentului României, aşa că ştiu ce vorbesc. Dacă spun că astăzi sunt supărat pe lucrurile care există în ţara asta, atunci am motive să fac asta. Au anunţat că tocmai au decis creşterea pensiilor. O glumă proastă! Suma mărită a pensiilor, anunţată deja, ne asigură contravaloarea a trei lumânări. Lunar! Cum e posibil aşa ceva?!”, a spus Ilie Năstase pentru sursa citată.

”Personal, eu cred că e momentul înfiinţării unor Tribunale ale Poporului, care să-i judece pe cei care ne promit toate cele pentru a ajunge la putere şi mai apoi uită de tot şi de toţi. Am văzut cu toţii acele tribunale populare din Irak. La această soluţie mi-e gândul acum. Să-i judece poporul! Doar aşa mai putem schimba ceva, în ţara asta!”, a adăugat fostul sportiv.

„L-am urmărit cu atenţie pe Iohannis la parada militară de 1 Decembrie. Domnule, parcă era robot! Fără tresăriri, fără trăiri, doar mişcări mecanice. Mi-aş da mâna dreaptă, cu care am jucat tenis şi pentru ţara asta, pentru un alt tip de preşedinte, pentru alţi policitieni!”, a continuat Năstase.

”Eu, în locul preşedintelui, nu aş fi chemat niciun politician. Nu politiceni, domnule! Am fost la viaţa mea la sute de asemenea evenimente. Am stat de multe ori în compania unor regi sau a unor preşedinţi de seamă! Cetăţeanul simplu ar fi trebuit să fie actorul principal. De ziua naţională a românilor ar fi trebuit chemaţi la Cotroceni doar oameni simpli, doar cei care muncesc zi de zi. Să se bucure cu adevărat, fiindcă doar ei s-ar fi bucurat de aşa ceva!”, a completat Ilie Năstase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News