Ilie Nastase are o noua iubita?

Sambata, 15 Mai 2010, ora 10:10
6326 citiri
Ilie Nastase are o noua iubita?
Foto: Libertatea

Omul de afaceri Ilie Nastase, cel care a anuntat de curand ca vrea sa divorteze, s-a afisat la turneul de tenis de la Madrid impreuna cu Mar Saura, una dintre cele mai sexy femei din Spania.

Nastase, in varsta de 63 de ani, se afla, zilele acestea, la Madrid unde se desfasoara turneul de tenis masculin organizat de Ion Tiriac. In prima zi a turneului, fostul tenismen a venit insotit de o superba bruneta, de care parea foarte apropiat, potrivit Libertatea.

Femeia, in varsta de 34 de ani, a fost top model si Miss Barcelona in 1992, dupa care a facut furori ca prezentatoare TV, iar in ultimii ani a jucat in seriale de succes pentru televiziune.

Mar Saura este casatorita de cinci ani cu Javier Revuelta del Peral, presedintele Federatiei Spaniole de Hipism, si are o fetita de 5 ani, Claudia. Cu toate acestea, presa iberica a speculat ca ar avea probleme in mariaj si ca s-ar fi separat de sotul ei.

Ilie Nastase a avut trei sotii: belgianca Dominique Grazia, actrita americana Alexandra King si Amalia, de care a anuntat ca vrea sa divorteze. Cu ultima sotie, Amalia, Ilie are doua fetite, Alessia (6 ani) si Ema (3 ani si jumatate).

"Nasty" merge la Cannes: succes formidabil al filmului cu Ilie Năstase
"Nasty" merge la Cannes: succes formidabil al filmului cu Ilie Năstase
"NASTY", documentarul despre viaţa şi cariera tenismenului român Ilie Năstase a fost inclus în selecţia celei de-a 77-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, unul dintre...
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#Ilie Nastase, #iubita noua, #Ilie Nastase Mar Saura , #divort