Ilie Nastase a rabufnit dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca-i va retrage decoratia

Miercuri, 11 Decembrie 2019, ora 14:33
18000 citiri
Ilie Nastase a rabufnit dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca-i va retrage decoratia
Foto: Marian Ilie/Mediafax/Hepta.ro

Ilie Nastase a avut o reactie dura dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va retrage toate decoratiile primite de-a lungul anilor de persoane condamnate penal.

Decorat de Klaus Iohannis in 2016 cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Comandor, Ilie Nastase il ataca pe seful statului.

"Am inteles ca a primit si el o distinctie de la Basescu. El ce merita? Noi am avut niste merite in sport. El nu prea are de ce sa primeasca o distinctie. Nu am nicio problema sa imi retraga ordinul. Daca-mi lua titlul de la US Open sau de la Roland Garros aveam o problema. Dar asa?", a tunat Ilie Nastase la GSP Live.

"E un mut care nu spune nimic. S-a dus in Statele Unite si a venit cu o cascheta si o insigna, in loc sa vina cu vizele ridicate romanilor. S-a dus premierul polonez si a ridicat vizele in doua zile. Mai mult ce sa spun? Nu stiu cum o sa-mi ridice distinctiile. Ca eu am de la Ceausescu, Iliescu si de la Constantinescu. Pe care s-o ridice? Aia de la el o dau inapoi. Ma duc la Cotroceni si stau in fata si i-o dau, daca asta-l face pe el fericit. Chiar nu-mi face placerea distinctia data de el. Am acceptat-o pentru ca implinisem 70 de ani", a mai spus fostul mare tenismen roman.

Ilie Nastase considera ca Klaus Iohannis se razbuna pe el pentru conflictul dintre Vecerdea si Federatia Romana de Tenis.

"Cand am fost cu Simona Halep, cand a fost decorata ea, am vrut sa dau mana cu el. Dar si-a tras mana. Un presedinte nu face asa ceva. El are o ruda care are probleme cu Federatia de Tenis. Da, conflictul Vecerdea - FRT", a mai spus Nastase.

"Eu am primit o condamnare pentru ca am baut putin. Altul care a furat 6 case si nu e penal! Eu spun adevarul! Ca am batut eu putin? Basescu a condus destul de beat, cu masina de politie in fata si cu SPP-ul in spate. Lui Basescu trebuia sa-i dea 99 de ani", a conchis acesta.

Vezi si: Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a decis sa ii retraga ordinul "Steaua Romaniei"

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca va retrage decoratiile tuturor persoanelor care au condamanri penale.

In vara acestui an, Ilie Nastase a fost condamnat de Curtea de Apel la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei, dupa ce a fost prins de doua ori baut la volan pe 25 mai 2018.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Ilie Nastase Klaus Iohannis, #Ilie Nastase retragere decoratii , #stiri Ilie Nastase