Cum reinventeaza Enroush igiena intima: confort, sustenabilitate, transparență

Advertorial
Vineri, 09 Septembrie 2022, ora 18:58
3444 citiri
Cum reinventeaza Enroush igiena intima: confort, sustenabilitate, transparență
FOTO: enroush.ro

Femeile reprezintă sexul frumos cu un motiv: pun frumusețea și implicit îngrijirea personală pe primul loc. Acestui domeniu îi acordă o bună parte din timp pentru că oricât de mult s-ar schimba vremurile unele lucruri rămân la fel, adică prima impresie contează azi, a contat acum 1000 ani și va conta în viitor, oricât de departe ne-am duce cu mintea.

Dacă ar fi să luăm la disecat domeniul îngrijirii personale vom ajunge pe un teren mai puțin explorat, și anume: igiena intimă. Chiar dacă nu se vorbește prea des despre acest subiect, noi avem de gând să o facem pentru că avem noutăți, sfaturi și exemple de oferit publicului larg.

Poate nu știai, dar igiena intimă a unei femei este cea care îi poate oferi o stare de bine, relaxare totală sau dimpotrivă, o stare de stânjeneală sau chiar frustrare. De ce? Ei bine, igiena intimă precară sau utilizarea unor produse nepotrivite poate duce la apariția unor probleme medicale nu numai dureroase, dar care se vor rezolva cu dificultate și nervi întinși la maxim.

Când ne referim la igiena intimă nu vorbim doar de îngrijirea delicată a zonei intime la fiecare duș, cât și la modul în care alegem să tratăm perioada menstruației. Aici există o problemă destul de mare deoarece foarte multe femei aleg să folosească produse menstruale de o calitate îndoielnică, produse care au un conținut foarte mare de plastic și care pot afecta zona intimă.

De exemplu, tampoanele și absorbantele realizate preponderent din plastic pot genera zonei intime următoarele simptome: mâncărimi, iritații, dureri, disconfort în timpul mersului sau la fiecare utilizare, apariția bolii numite candida vaginala și altele. Plasticul este un material care nu ar trebui folosit când vine vorba de cea mai sensibilă zonă a corpului nostru. Mai mult de atât, unele conțin și înălbitori, parfum și dioxină.

Dermatologii și ginecologii ne recomandă să folosim produse cât mai naturale pentru ca acea perioadă a lunii să treacă ușor, fără disconfort și stres. Sunt suficiente durerile menstruale sau premenstruale care par că ne dau lumea peste cap. De aceea, echipa din spatele Enroush ne oferă produse menstruale naturale realizate din bumbac organic pentru zile senine, fără dureri.

De ce să alegi produsele din bumbac?

Confort sporit

Odată ce alegi să utilizezi absorbante din bumbac vei vedea clar diferența de confort oferită de acestea. Față de absorbantele tradiționale, acestea au capacitatea de a se mula pe formele corpului nostru și lasă pielea să respire. Din acest motiv, iritațiile, transpirația din timpul verii vor dispărea. Mai mult decât atât, nucleul absorbant va preveni orice scurgere, lucru ce te ajută să te bucuri de sport sau alte activități solicitante fără teama că vei păta hainele.

Spune NU infecțiilor și afecțiunilor interne

Perioada menstruației este suficient de dificlă și fără infecții, dar când acestea apar, disconfortul creat ne strică buna dispoziție. Zona delicată are de suferit atunci când utilizăm produse nepotrivite și putem dezvolta chiar și afecțiuni interne. Absorbantele din bumbac organic sunt cele care ne ajută să evităm orice problemă medicală deoarece materialul este unul natural și nu conține substanțe chimice cum ar fi înălbitorii chimici sau parfumul pe care îl au alte absorbante. Totul a fost gândit pentru a avea grijă de sănătatea ta, mai ales dacă ai o piele sensibilă, prin intermediul unui pH neutru.

Mediu protejat

Brandul Enroush depune eforturi considerabile pentru a afecta cât mai puțin mediul prin activitățile sale. De aceea, tampoanele și absorbantele sale sunt create din bumbac organic certificat care are sursă sustenabilă. Mai mult, acestea sunt vegane și nu sunt niciodată testate pe animale.

Mai puține medicamente

Femeile care suferă de crampe menstruale știu deja cât de obositoare și iritante pot fi. În acest sens, Enroush s-a gândit să dezvolte ceva inovativ: plasturi menstruali. Aceștia pot fi lipite de abdomen, fix în zona în care ne doare și crampele dispar pentru o perioadă de până la 8 ore. Nu mai este nevoie să luăm pastile de dureri pentru a ne calma crampele.

Igiena intimă este un capitol despre care mai sunt multe de spus, dar deocamdată ne oprim aici. Absorbantele și tampoanele organice sunt cele care aduc puțin mai multă relaxare, bucurie și încredere în viașa femeilor în acea perioadă dificilă a lunii.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#igiena intima, #plasturi menstruali, #tampoane, #menstruatie , #stiri sanatate