Ce finale se vor juca azi în tenis: Djokovic îl înfruntă pe Tsitispas la Astana

Duminica, 09 Octombrie 2022, ora 10:04
2068 citiri
Ce finale se vor juca azi în tenis: Djokovic îl înfruntă pe Tsitispas la Astana
Novak Djokovic

Nova Djokovic îl va înfrunta pe Stefanos Tsitsipas în finala turneului de la Astana (Kazahstan)

Meciul are loc de la ora 13.30.

Djokovic şi Daniil Medvedev au jucat în semifinale la Astana Open. Medvedev a câştigat primul set, cu 6-4, apoi Djokovici s-a impus în setul al doilea, la tie-break, scor 7-6 (5).

La finele celui de-al doilea act, Medvedev şi-a anunţat abandonul, provocat, se pare, de dureri resimţite la picior. "Dacă aș fi câștigat meciul nu aș fi putut juca în finală", a explicat rusul după meci.

Finala americană la Tokyo

Frances Tiafoe (19 ATP) și Taylor Fritz (11 ATP) vor juca în finala sută la sută americană de la Tokyo, turneu de categorie 500 ATP, de la 10.30.

Tiafoe a fost primul dintre cei doi care și-a rezervat ultimul loc, cu o victorie cu 6-2, 0-6, 6-4 împotriva lui Soonwoo Kwon.

"Să îl revăd pe Taylor ar fi minunat", a spus el. "Tocmai am câștigat Cupa Laver împreună, așa că suntem, evident – chiar și înainte de asta – prieteni foarte buni. Dar legătura devine și mai strânsă, făcând ceva ce nu s-a întâmplat niciodată în tenis".

Swiatek versus Krejcikova

Numărul unu mondial, Iga Swiatek, a obţinut, sâmbătă, cea de-a 60-a victorie a sezonului, învingând-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova cu 7-6 (7/5), 2-6, 6-4, în semifinala turneului de la Ostrava.

Poloneza, care a câştigat US Open şi Roland-Garros în acest sezon, egalează astfel recordul danezei Caroline Wozniacki, ultima jucătoare care a câştigat 60 de meciuri într-un singur sezon (2017).

În finală, ea va evolua cu sportiva cehă Barbora Krejcikova, care a trecut de kazaha Elena Rîbakina, scor 3-6, 7-6 (7/4), 6-4,.

Krejcikova e așteptată apoi la Cluj pentru Transylvania Open.

Mertens versus Garcia

La Monastir (Tunisia), Elise Mertens și Caroline Garcia vor juca în ultimul act începnd cu ora 15.00.

Eroina de la Stuttgart: a jucat trei meciuri de trei ore și a ajuns în semifinale. Cum arată careul de ași
Eroina de la Stuttgart: a jucat trei meciuri de trei ore și a ajuns în semifinale. Cum arată careul de ași
Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek (1 WTA, principala favorită) s-a calificat vineri seara în semifinalele turneului WTA 500 de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii totale de 802.237...
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea a avut set și 5-3 în meciul cu Alexandra Eala, din Filipine, dar partida a ajuns în set decisiv. Sorana Cîrstea a trecut prin mari emoții în turul al doilea de la Mutua...
#Iga Swiatek, #Krejcikova, #finala ostraka alexandrova, #rybakina, #djokovic, #Tsitsipas , #stiri tenis