Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru el

Advertorial
Miercuri, 09 Februarie 2022, ora 15:51
8182 citiri
Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru el
idei cadouri Valentines Day FOTO: pexels.com

De nenumărate ori îi dovedești partenerului tău că îl iubești, că îl apreciezi, cu mici gesturi romantice sau cu mici cadouri... și apoi vine Valentine’s Day. Deoarece în această zi mizele sunt mari, presiunea de a găsi cel mai bun cadou pentru el este și mai mare.

Nu este deloc ușor să pleci în căutare de cadouri pentru el. Prin urmare, am pregătit pentru tine o listă cu câteva idei cadouri Valentine’s Day pentru el, din care să te inspiri.

Dacă știi că nu este o persoană romantică, îndepărtează-te de ideea unui cadou romantic și alege, în schimb, un cadou practic. Inspiră-te din pasiunile pe care partenerul tău le are pentru a găsi cele mai inspirate idei de cadouri pentru el.

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru el

Fă-i o surpriză romantică

Dacă ai un partener romantic, cel mai bun cadou pe care i-l poți face de Valentine’s Day este să-i pregătești o surpriză. Poate fi o cină mai specială preparata de tine, și servită la lumina lumânărilor. Sau poate fi chiar o ieșire la un restaurant mai special.

Dacă nu știi să gătești sau nu ai timpul necesar la dispoziție, dar vrei să rămâneți în casă, poți opta pentru a comanda mâncarea favorită și a viziona un film împreună (romantic, sau nu, alegerea vă aparține).

În schimb, dacă partenerul tău nu este genul romantic și călduros, inspiră-te din hobby-urile și interesele sale.

Pentru un bărbat pasionat de călătorii

Dacă partenerul tău este pasionat de călătorii, atunci o idee perfectă de cadou, de care să vă bucurați amândoi, este un City Break sau o vacanță. Iar dacă nu îți permiți, poți alege să-I dăruiești un set de geamantane sau genți de călătorie. Sunt deosebit de utile, mai ales dacă partenerul tău călătorește des și în interes de serviciu.

Pentru un bărbat pasionat de natură

În schimb, dacă partenerul tău este pasionat de natură și drumeții, îi poți cumpăra o busolă sau chiar un cort, mai ales dacă știi că cel vechi trebuie înlocuit.

În schimb, dacă îi place pescuiască, poți achiziționa pentru el un scaun de camping, o undiță profesională, o lansetă cu mulinetă sau un rod pod (suportul pe care se pun lansetele și/sau undițele).

Pentru un bărbat pasionat de sport

Dacă partenerul tău este pasionat de sport, și merge des la sală, face jogging sau face sport acasă, îi poți cumpăra un echipament de sport (trening, tricouri, încălțăminte sport, etc). Iar dacă preferă sportul acasă îi poți cumpăra un set de greutăți sau chiar o rolă pentru abdomene.

Un alt cadou potrivit pentru un bărbat pasionat de sport este un smartwatch. Cu ajutorul acestuia își va putea monitoriza exercițiile fizice, deoarece un smartwatch are programe speciale care ajută persoanele sportive să-și monitorizeze efortul depus, le măsoară pulsul și, la final, afișează și numărul de calorii pierdute în urma efortului.

Pentru un bărbat pasionat de aspectul personal

În cazul în care partenerul tău acordă o atenție deosebită felului în care arată și se prezintă, poți alege un parfum care îi va aminti de tine ori de câte ori îl va purta. La fel de bine, poți alege și un aparat de ras sau tuns.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#idei cadouri Valentines Day, #cadouri valentines day, #valentines day, #idei cadouri , #valentine's day
Comentarii
Poza Sebulba
Sebulba
rank 5
Si daca nu ai partener sa sarbatoresti "Valentine's"
Poza Maramu1976
Maramu1976
rank 1