Victor Piturca a depistat marea problema a lui Ianis Hagi

Marti, 05 Mai 2020, ora 09:004303 citiri
Victor Piturca a depistat marea problema a lui Ianis Hagi
Foto: Instagram/Ianis Hagi

Fostul selectioner Victor Piturca afirma ca stie care este cea mai mare problema a lui Ianis Hagi.

Piturca spune ca Ianis nu s-a impus la un nivel mai ridicat deoarece nu are suficienta forta si nu poate face fata in duelurile directe.

"Consider ca un jucator cu calitatile lui trebuie sustinut de antrenor. Daca i se da incredere, va avea succes. Daca avea forta, era jucator de top. Sigur, si cu aceasta forta... trebuie schimbat ceva. Am stat de vorba si cu Gica Hagi, si cu el. E mai dificil, nu poate sa intre in contact cu adversarul.

Ca sa inlocuiasca deficitul de forta ar trebui sa joace foarte simplu, dintr-o singura atingere. Daca asteapta sa se intoarca, cu adversarul in spate, ii va fi greu", a spus Piturca la Telekom Sport.

De asemenea, Piturca a declarat ca se astepta ca Ianis sa fie la un nivel mult mai ridicat pana acum.

"Eu m-am asteptat ca Ianis sa faca un pas urias, dar din pacate nu s-a intamplat lucrul asta. A fost imprumutat la Rangers, un club care mi se pare potrivit pentru el. Sa vedem daca cei de la Glasgow vor fi multumiti si il vor cumpara.

Va fi un minus daca se va intoarce la Genk. El e plin de calitate, acum depinde numai si numai de el. Nimeni nu mai poate sa faca nimic. El e un tip inteligent, stie ce are de facut", a mai spus Piturca.

Situatia lui Ianis Hagi este in acest moment incerta deoarece nu se stie daca Rangers va plati 5 milioane de euro pentru a-l cumpara de la Genk.

C.S.