Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Veste importantă primită de Ianis Hagi

Joi, 23 Decembrie 2021, ora 11:33
3601 citiri
Veste importantă primită de Ianis Hagi
Ianis Hagi. Foto: Facebook / Rangers

Cluburile din prima ligă scoţiană au decis ca pauza de iarnă, de trei săptămâni, să fie luată mai devreme, după etapa din 26 decembrie şi până în 17 ianuarie 2022, informează presa egleză.

Pauza de trei săptămâni ar fi trebuit să înceapă la 3 ianuarie 2022 şi să ţină până în 21-23 ianuarie, când ar fi fost programate meciuri din Cupa Scoţiei.

Însă pandemia de Covid-19, din cauza căreia autorităţile au limitat la 500 numărul de spectatori care pot fi prezenţi în tribune, a dus la devansarea acesteia.

Astfel, vor fi amânate două etape, cele din 29 decembrie şi 2-3 ianuare 2022, care au fost reprogramate pentru 17-18 ianuarie şi 1-2 februarie 2022.

Cluburile au avut la dispoziţie trei variante, pauză după 3 ianuarie, cum era programat iniţial, pauză după Boxing Day sau pauză cu efect imediat.

Totuşi liga le-a recomandat grupărilor să nu opteze pentru a treia variantă, pentru că ar fi fost dificl de găsit o fereastră pentru meciurile din 26 decembrie.

Pe primul loc în campionatul scoțian este Rangers, echipa lui Ianis Hagi, cu 48 de puncte, urmată de Celtic, cu 42 de puncte.

Dat ca și transferat în această iarnă, fotbalistul român va rămâne la echipa campioană a Scoției până la finalul sezonului.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Rezultat uimitor în derby-ul românilor din Spania. Ce-au făcut Ianis Hagi și Horațiu Moldovan
Rezultat uimitor în derby-ul românilor din Spania. Ce-au făcut Ianis Hagi și Horațiu Moldovan
Echipa spaniolă Alaves a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Atletico Madrid, în etapa a 32-a din La Liga. Istoria partidei de pe Mendizorroza s-a scris în minutul...
#Ianis Hagi, #Ianis Hagi Rangers, #Boxing Day, #scotia, #Gica Hagi , #Gica Hagi