Ianis Hagi și-a stabilit viitorul. Un nou contract pentru fotbalistul român

Joi, 15 Decembrie 2022, ora 20:49
4561 citiri
Ianis Hagi și-a stabilit viitorul. Un nou contract pentru fotbalistul român
Ianis Hagi. Foto: Facebook / Ianis Hagi

Clubul Glasgow Rangers a anunţat, joi, că Ianis Hagi a semnat un nou contract cu scoțienii.

“Istoria pe care o are acest club te motivează în fiecare zi pe teren şi în afara terenului să fii un jucător mai bun şi o persoană mai bună. Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea şi le-am oferit amintiri foarte frumoase fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc. Mai am o mulţime de lucruri de arătat şi de oferit acestui extraordinar grup de la Rangers, precum şi fanilor, abia aştept să revin”, a declarat fotbalistul.

Tehnicianul Michael Beale s-a declarat încântat atât pentru Ianis Hagi cât şi pentru club. “El este o persoană care a avut un impact foarte mare pe teren şi în afara terenului. Va fi un mare câştig pentru noi când va reveni după accidentare. Personalitatea lui şi profesionalismul remarcabil sunt un plus pentru grupul nostru şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu el şi mai aproape când va reveni pe teren”, a afirmat Beale.

“Hagi, 24 de ani, s-a alăturat iniţial echipei sub formă de împrumut, în ianuarie 2020, şi a avut un impact imens în acele luni înaiantea încheierii sezonului, inclusiv o dublă de neuitat la meciul cu Braga din Liga Europa. Impactul a fost atât de mare în acele 13 meciuri încât transferul a fost făcut permanent vara, iar de atunci el a jucat încă de 73 de ori, înscriind 15 goluri”, se arată pe site-ul clubului scoţian.

Glasgow Rangers a menţionat accidentarea suferită în ianuarie de Hagi, adăugând că românul a fost totuşi alături de colegii săi la meciuri şi că acum a revenit la antrenamente.

“Toţi cei de la Rangers îl aşteaptă cu nerăbdare pe Ianis să revină pe teren într-un viitor nu prea îndepărtat”, a adăugat clubul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rezultat rușinos pentru echipa lui Ianis Hagi. Ce-a făcut internaționalul român
Rezultat rușinos pentru echipa lui Ianis Hagi. Ce-a făcut internaționalul român
Alaves, echipa internaționalului român Ianis Hagi (25 de ani), a suferit un eșec rușinos în etapa a 31-a a campionatului Spaniei. Astfel, Alaves, clasată pe locul 14, a fost învinsă cu...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Ianis Hagi, #Ianis Hagi Rangers , #Glasgow Rangers