VIDEO Ianis Hagi, pregatit pentru razboiul din preliminariile Mondialului de fotbal. "Trebuie sa reprezinti tara cum trebuie. Sper sa castigam"

Miercuri, 24 Martie 2021, ora 17:16
1778 citiri
VIDEO Ianis Hagi, pregatit pentru razboiul din preliminariile Mondialului de fotbal. "Trebuie sa reprezinti tara cum trebuie. Sper sa castigam"
Ianis Hagi. FOTO: Facebook / Rangers

Jucatorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Ianis Hagi, s-a aratat increzator in ceea ce priveste campania de calificare la Cupa Mondiala din 2022, afirmand ca spera ca formatia pregatita de Mirel Radoi sa aiba un start bun cu Macedonia de Nord, Germania si Armenia.

"E clar ca pentru a avea succes, trebuie sa ai niste rezultate pozitive. E greu la inceput, asa cum a fost si la tineret, dar dupa 3-4 rezultate pozitive, usor-usor am inceput sa ne aratam calitatile si am inflorit ca fotbalisti si ca echipa, si de la meci la meci a fost mai bine.

Sper ca meciurile astea trei pe care le avem sa fie foarte bune, sa ne ajute sa avem o campanie foarte buna. Cred ca toata lumea asteapta, si noi ne dorim, sa fim la Mondiale. Dorinta fanilor si a noastra ne face sa credem ca putem foarte multe. Cred insa ca micile detalii sunt cu tine uneori, alteori sunt impotriva ta", a declarat Hagi, intr-un interviu publicat pe site-ul oficial al FRF.

El spune ca e normal ca la echipa nationala sa existe o presiune din partea suporterilor in ceea ce priveste calificarea la Cupa Mondiala: "La echipa nationala e normal sa fie presiune din partea suporterilor si din partea unei natiuni intregi.

Sursa video: Youtube / Echipa nationala

Cand vii la echipa nationala trebuie sa fii constient de asta, ca trebuie sa castigi, sa reprezinti tara cum trebuie. Toate emotiile astea daca le pui pe teren pot face ca rezultatele sa apara si eu cred ca vor aparea foarte curand. Suntem tineri, venim cu un suflu nou si sper sa crestem de la selectie la selectie".

Referitor la echipa sa de club, Ianis Hagi a afirmat ca s-a adaptat destul de bine in Scotia si ca isi doreste mai multe trofee cu Rangers.

"Castigarea titlului in Scotia era un obiectiv pe care mi-l doream si imi doresc in continuare asta, pentru ca mi-a placut senzatia pe care am trait-o. Urmatorul trofeu este cel mai important pentru mine si incerc sa il castig. Fizic clar ma simt mult mai bine, campionatul fiind mult mai puternic a trebuit sa ma adaptez in Scotia, dar pana la urma este fotbal si fotbalul este foarte mult jucat cu mintea.

Dupa parerea mea, stilul meu nu este sa ii dau pe toti la o parte, rolul meu este altul, de a crea in teren, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa devin fizic mai bun si sa ma adaptez la stilul respectiv. Cred ca pana acum am reusit destul de bine sa ma adaptez, dar intotdeauna este loc de mai bine si incerc sa devin mai bun", a mai spus internationalul roman.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, joi, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, selectionata Macedoniei de Nord, intr-o partida contand pentru preliminariile CM 2022.

Prima reprezentativa va disputa in luna martie alte doua partide din cadrul preliminariilor: la 28 martie cu Germania (ora 21:45, Arena Nationala din Bucuresti) si in 31 martie cu Armenia (ora 19:00, in deplasare).

Romania se mai afla in grupa cu Islanda si Liechtenstein. La CM 2022 se califica direct primul loc din grupa, locurile secunde urmand sa dispute baraje. Ultima Cupa Mondiala la care a participat Romania a fost cea din 1998, din Franta.

Care este numele real al lui Ioan Andone si cum este trecut in actele oficiale

Decizii ciudate ale Monicai Niculescu pentru meciul de tenis din FED Cup. Ce jucatoare a convocat

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ianis Hagi echipa nationala , #Romania