S-a lansat HUAWEI Mate 50 Pro, telefonul ultra performant care aduce o premieră în universul smartphone-urilor – camera cu diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri

Advertorial
Vineri, 28 Octombrie 2022, ora 15:27
43575 citiri
S-a lansat HUAWEI Mate 50 Pro, telefonul ultra performant care aduce o premieră în universul smartphone-urilor – camera cu diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri
HUAWEI Mate 50 Pro FOTO: huawei.com/ro/

Huawei a lansat noul HUAWEI Mate 50 Pro, primul telefon din lume cu diagramă fizică reglabilă pe 10 niveluri. În plus, vine cu un design excepțional și tehnologii de ultimă generație, despre care vom vorbi pe larg mai jos.

HUAWEI Mate 50 Pro, cameră foto de 50 MP și diafragmă fizică reglabilă

HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o cameră Ultra Aperture de 50 de MP care are o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri. Aceasta integrează inovații importante în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia și procesarea imaginii.

Inovația stă în diafragma fizică, inteligentă, care se ajustează pentru a-și potrivi dimensiunea cu peisajul, dar și cu alte scenarii de fotografiere când este folosit modul Auto. Prin comutarea la modul Profesional, camera permite reglarea manuală a profunzimii de câmp și a gradului de blur, pentru a te ajuta să obții cele mai clare poze. În plus, imaginile statice sunt îmbunătățite de hardware-ul și algoritmii avansați, integrați în aparat.

O altă îmbunătățire considerabilă constă în integrarea unei camere Ultra Aperture, echipată cu o diafragmă mare f/1.4 care, alături de motorul de imagine XD Fusion Pro și un aport ridicat de lumină, stabilește perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, precum și temperatura corectă de culoare.

Folosită în modul de Noapte, camera foto surprinde imagini cu zone luminoase și zone întunecate distincte, chiar și în mediile slab luminate. Modul Portret estompează în mod natural fundalul pentru ca persoana fotografiată să iasă în evidență, în raport cu mediul înconjurător.

Pentru pasionații de poze macro, camera folosește un unghi larg de fotografiere care mărește detaliile minuscule, scoțând în evidență cele mai mici detalii, precum roua de pe firele de iarbă, cu o claritate remarcabilă.

De asemenea, HUAWEI Mate 50 Pro are o cameră periscop, cu teleobiectiv, care te ajută să surprinzi scene îndepărtate ca și când ar fi aproape de tine. Teleobiectivul acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, ceea ce te ajută să surprinzi clar până și detalii pe care nu le poți observa cu ochiul liber.

Și camera video a beneficiat de upgrade-uri semnificative, prin comparație cu modelele anterioare. Actuala cameră accepta înregistrare vide macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare.

HUAWEI Mate 50 Pro, un design excepțional

HUAWEI Mate 50 Pro se bucură, de asemenea, de un design nou, deosebit. Se păstrează simetria axială, emblematică a designului cu care utilizatorii telefoanelor HUAWEI din seria Mate sunt obișnuiți, însă, noul model se bucură de un aspect mai elegant, cu inserții în relief Clous de Paris, prezentând un nou tip de estetică, cu o atenție deosebită la nivelul detaliilor.

O altă premieră constă în faptul că HUAWEI Mate 50 Pro vine cu două tipuri diferite de carcasă pentru spate: o variantă clasică, din sticlă și o variantă realizată din piele vegană. Carcasa din sticlă este disponibilă pe argintiu și negru, în timp ce carcasa din piele vegană este de culoare portocalie, inspirată de razele strălucitoare ale soarelui și este echipată cu un ecran de sticlă „Kunlun Glass”. Acest ecran este alcătuit din miliarde de cristale la nivel nanometric, fiind mai durabil și mai rezistent la cădere. Datorită acestei tehnologii, telefonul a primit o certificare de cinci stele din partea SGS Elveția. Huawei marchează, astfel, o nouă reușită în materie de durabilitate. Smartphone-ul Mate 50 Pro, în versiunea portocalie, din piele vegană, este primul din lume care obține această certificare. Pe lângă aceasta, noul telefon dispune și o certificare IP68 pentru rezistența la apă, până la o adâncime de 6 metri. Noul dispozitiv suportă cu ușurință mediile umede și praful.

HUAWEI Mate 50 Pro, vine cu funcții performante

HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o tehnologie de ultimă generație care îi crește substanțial performanța. SuperHold alocă inteligent memoria pentru multi-tasking fără întreruperi.

Pe de altă parte, pasionații de jocuri vor fi surprinși de funcția SuperRender care reduce consumul de energie prin predicția inter-cadru la nivel de pixeli, menținând jocul stabil la un nivel ridicat de cadre și prevenind supraîncălzirea.

O altă tehnologie inovatoare este SuperStorage, care elimină fișierele duplicat în mod imperceptibil și are capacitatea de a comprima aplicațiile utilizate mai rar. Cu această funcție se salvează până la 20 GB (pentru varianta de 256 GB ROM), lăsând mai mult spațiu pentru fotografii și videoclipuri.

Super Energy Boosting te salvează atunci când rămâi fără baterie. Acest mod inovator de economisire a energiei, te ajută să obții până la trei ore durabilitate în modul stand-by sau până la 12 minute de apel, în momentul în care bateria ajunge la 1%.

HUAWEI Mate 50 Pro este primul dispozitiv care rulează pe EMUI 13 care fluidizează interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere. Funcția SuperHub le permite utilizatorilor să stocheze temporar imagini, documente și fișiere text. Ulterior aceștia le pot transfera între aplicații sau chiar pe alte dispozitive.

Funcțiile complete de confidențialitate și securitate le oferă protecție ridicată utilizatorilor. Centrul de confidențialitate înregistrează comportamentul aplicațiilor care accesează informații sensibile în timp real. În același timp, centrul de securitate oferă o analiză generală a securității telefoanelor din seria HUAWEI Mate 50, prin monitorizarea activității din App Lock, Password Vault, File Safe sau Find Device. Prin urmare, telefonul are capacitatea de a detecta orice activitate anormală și oferă recomandări adecvate pentru protecția dispozitivului.

Mai mult, noul smartphone acceptă protecția confidențialității imaginilor prin ștergerea imediată a informațiilor sensibile precum locația sau ora la care a fost realizată imaginea, în momentul în care aceasta este partajată de utilizator.

Aplicațiile din AppGallery și Gspace te ajută să te bucuri de performanță

Utilizatorii se pot bucura de un ecosistem inteligent și inovator cu ajutorul AppGallery, care le permite acestora să creeze experiențe unice. De asemenea, HMS Core le permite utilizatorilor integrarea aplicațiilor pe diferite dispozitive. Astfel, se vor bucura de mai mult confort și de o experiență mai fluidă.

AppGallery este una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global. Prin urmare, oferă o mare varietate de aplicații globale și locale. Toate sunt împărțite în 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni și are, la nivel global, peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar. Dintre aceștia, 43 de milioane sunt doar în Europa.

Peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Alianței dezvoltatorilor Huawei, ceea ce a dus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global. Iar numărul de aplicații HMS a crescut pe parcursul anului 2021 cu un procent impresionant de 147%.

AppGallery este ușor de folosit, intuitiv și rapid. Acesta oferă inclusiv unele dintre cele mai populare aplicații folosite de români. Aici sunt incluse aplicațiile financiare, precum BT Pay, George România, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti, Pago, NeoBT, dar și aplicații pentru operatorii de telefonie mobilă, precum My Vodafone România, My Orange România, DIGI.ro sau MyAccount Telekom. Utilizatorii pot accesa și aplicații ale supermarketurilor și magazinelor populare, cum ar fi Carrefour, Lidl, Kaufland, Profi, Altex, About You sau elefant.ro. Alte aplicații foarte căutate sunt MyEdenred România, Bolt sau E.ON Myline, iar Tazz, serviciul de livrare de alimente, se numără printre aplicațiile recent adăugate pe AppGallery.

În plus, cei care doresc să utilizeze serviciile Google, pot descărca foarte ușor aplicațiile folosind Gspace, un magazin de aplicații disponibil pe AppGallery. Acesta oferă acces ușor la cele mai populare aplicații Google, dar și la alte aplicații precum Uber sau Spotify.

Cât costă HUAWEI Mate 50 Pro

Până pe 30 octombrie, HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil pentru precomandă online pe HUAWEI Store. Prețul recomandat pentru variantele Black și Silver cu 256 GB ROM este de 5.999 RON și pentru varianta Orange cu 512 GB ROM este de 6.499 RON.

Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
#Huawei, #huawei mate 50 pro, #camera foto, #design, #specificatii , #smartphone