Huawei Matebook 14 cu procesor Intel® Core™ – Laptopul potrivit pentru orice ocazie

Advertorial
Marti, 29 Martie 2022, ora 16:32
8413 citiri
Huawei Matebook 14 cu procesor Intel® Core™ – Laptopul potrivit pentru orice ocazie
FOTO: Huawei.com

De câțiva ani, Huawei a intrat pe piața laptopurilor, și a făcut-o în forță și cu mult succes, device-urile sale fiind lăudate și apreciate. De la design-ul industrial potrivit pentru orice locație până la ecranele FullView cu un raport de 4:3 foarte utile pentru productivitate, Huawei a atras atenția în acest segment aproape constant în ultima perioadă.

Unul dintre cele mai noi laptopuri pe care le propune producătorul este MateBook 14, un device potrivit pentru orice ocazie, care vine cu mai toate caracteristicile care au făcut laptopurile Huawei populare.

Primul lucru pe care utilizatorii îl vor observa la acest laptop este evident designul, unul subțire, cu o grosime de 15,9mm și o greutate de 1,49 kilograme. Se păstrează aceeași notă „industrială”, cu o carcasă din aliaj de aluminiu, pentru o senzație premium, cuplată cu o mulțime de teste de rezistență ale dispozitivului. Astfel, conform Huawei, acesta a fost testat într-un mediu de 40 de grade Celsius pentru a asigura funcționarea sa după o perioadă lungă de utilizare, și pentru a-i asigura durabilitatea – astfel că poate fi utilizat și de cei cu meserii care implică lucrul în medii mai dificile, procesorul Intel® Core™ făcându-și treaba în orice situație.

Display cu format de 3:2, pentru productivitate sporită

Nota elegantă se menține și în zona ecranului, unde se observă rame subțiri și același format de 3:2 care sporește productivitatea, permițând folosirea mai multor aplicații în același timp și un spațiu mai mare pentru utilizatori. Displayul este și touchscreen, și oferă un control rapid celor pe care nu-i deranjează urmele de amprentă de pe ecran, precum un swipe cu 3 degete în jos pentru a realiza o captură de ecran.

În ceea ce privește calitatea ecranului, Huawei a venit cu o rezoluție 2K (2160 x 1440 de pixeli), capabilă să recunoască 100% din spectrul de culori sRGB și cu o luminozitate ce urcă până la 300 de niți. Contrastul este și el ridicat și nu lipsesc tehnologiile de protejare a ochilor, precum filtrul de lumină albastră certificat de TÜV Rheinland.

Odată ce cobori privirea, vei observa și tastatura, care vine la pachet cu 3 niveluri de iluminare diferite, pentru a putea scrie și pe întuneric, dar și cu un touchpad uriaș, foarte ușor de folosit și bine implementat. Pe laterale, Huawei MateBook 14 oferă un port USB-C care se folosește și pentru încărcare (atât a laptop-ului, cât și inversă), un port HDMI, două porturi USB-A și un jack de căști de 3,5mm. Pentru încărcare se folosește un acumulator de 65W, care după numai 15 minute poate oferi 2 ore și jumătate de utilizare a dispozitivului. Încărcarea completă duce această perioadă până la 11 ore, astfel că laptopul poate face față cu ușurință unei zile întregi la birou.

Performanță asigurată de cele mai noi procesoare Intel®

La interior se regăsesc procesoare Intel® Core™ din a 11-a generație, la care se adaugă suport pentru Wi-Fi 6. Configurația de top a laptopului include un procesor Intel® Core™ i5, cu grafică integrată Intel® UHD Graphics . În ceea ce privește RAM-ul și stocarea, Huawei oferă 16GB de memorie RAM și 512GB de stocare pe SSD, foarte utilă pentru ca utilizatorii să își îndeplinească rapid sarcinile. Este și un laptop pe care te poți juca dacă dorești asta, dar ar fi de preferat să alegi calea streaming-ului printr-un serviciu de streaming de jocuri. Iar pentru a disipa căldura rezultată în urma sesiunilor de jocuri sau task-urilor mai dificile, Huawei a integrat ventilatoare duble Huawei Shark.

Sunetul este asigurat de un difuzor dual de 2W, care oferă un efect surround pentru o imersiune mai bună în filmele, serialele sau orice alt tip de conținut ai viziona. Se mai remarcă și un senzor de amprentă, folosit pentru autentificare și integrat în butonul de power.

Huawei MateBook 14 se înscrie cu succes în seria de succes a laptopurilor Huawei pe care producătorul a tot dezvoltat-o în ultimii ani și oferă aceleași avantaje pe care le aștepți deja de la device-urile producătorului (inclusiv funcții precum Huawei Share, care permite partajarea cu ușurință a fișierelor între telefonul mobil și PC sau chiar controlarea telefonului de pe PC) și vine și cu upgrade-uri noi la nivel de hardware care îl fac să fie un competitor foarte serios în piața ultrabook-urilor.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#Huawei, #laptop huawei , #laptop