Transformă-ți telefonul Huawei într-un hub financiar și de servicii cu AppGallery

Advertorial
Luni, 03 Aprilie 2023, ora 14:51
8392 citiri
Transformă-ți telefonul Huawei într-un hub financiar și de servicii cu AppGallery
FOTO Huawei

Într-o lume în care tehnologia și finanțele se întâlnesc pentru a ne oferi un mod mai simplu și mai rapid de a ne gestiona resursele, AppGallery vine în ajutorul utilizatorilor săi cu o gamă largă de aplicații din categoria Financiar & Furnizori Servicii.

AppGallery, platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele Huawei, oferă o colecție impresionantă de aplicații organizate pentru consumatorii din peste 170 de țări și regiuni. Printre acestea se numără:

  • Revolut
  • My Orange Romania
  • My Vodafone
  • MyAccount Telekom
  • Digi.ro
  • My Enel
  • My Engie
  • E.ON Myline
  • Pago
  • Ghiseul.ro

Toate aceste aplicații pot fi descărcate din AppGallery pe orice telefon Huawei și îți permit să gestionezi abonamentele, să plătești facturile, să urmărești consumul lunar și să alegi noi beneficii și oferte. Ele au fost selectate pentru popularitatea și utilitatea lor în gestionarea finanțelor și a serviciilor, simplificând astfel viața utilizatorilor. Cu o interfață intuitivă și cu funcționalități avansate, aceste aplicații se adaptează perfect la nevoile de zi cu zi ale omului.

De exemplu, Revolut îți permite să efectuezi plăți și transferuri foarte ușor, să schimbi bani în peste 30 de monede și să setezi limite de cheltuieli pentru cardurile tale. Pe de altă parte, My Orange Romania, My Vodafone și MyAccount Telekom îți oferă posibilitatea să vizualizezi beneficiile și opțiunile disponibile din contul tău, să îți modifici abonamentul, să plătești facturile și nu doar atât. Aplicațiile includ și instrumente care te ajută să monitorizezi consumul de date, apeluri și SMS-uri în timp real, astfel încât să poți ajusta planul tău în funcție de nevoile tale. În plus, pot oferi informații despre roaming și tarife internaționale, facilitând comunicațiile în timpul călătoriilor.

Digi.ro, My Enel, My Engie și E.ON Myline îți permit să gestionezi mai multe puncte de consum pentru energie electrică și gaze naturale, să fii în permanență la curent cu cât ai consumat și să plătești facturile cu ușurință. Mai mult, ca să încurajeze un comportament responsabil față de mediul înconjurător, aplicațiile te ajută să verifici istoricul consumului și să analizezi evoluția acestuia în timp, iar pe viitor să știi unde și când să faci economii.

Aplicația Pago te ajută să îți administrezi eficient toate facturile lunare dintr-un singur cont și să sincronizezi conturile de la mai mulți furnizori, în timp ce Ghiseul.ro îți economisește timp, permițându-ți să plătești online taxele și impozitele sau să obții documente justificative (cazier judiciar, certificate de integritate, etc.) și să eviți cozile în cazul în care trebuie să rezolvi ceva urgent. Utilizarea Ghiseul.ro nu doar că îți economisește timp, dar contribuie și la reducerea birocrației și a resurselor consumate în procesul tradițional de plată a taxelor și impozitelor. Prin digitalizarea acestor procese, aplicația contribuie la un mediu mai curat și mai sustenabil.

Cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar (MAU) în întreaga lume, AppGallery a devenit una dintre primele trei platforme de aplicații la nivel global. Creșterea sa impresionantă de 16% față de T3 din 2020 demonstrează încrederea utilizatorilor în serviciile sale. Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile Huawei a crescut cu 147% față de anul precedent, iar peste 220.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global, prezentând o creștere cu 120% față de T3 din 2020.

Pe lângă creșterea numărului de utilizatori și a aplicațiilor disponibile, AppGallery se angajează să sprijine dezvoltatorii în implementarea soluțiilor și tehnologiilor HMS Core. Acest lucru îmbunătățește experiența de utilizare și funcționalitatea aplicațiilor, asigurându-se că sunt optimizate pentru dispozitivele Huawei.

Siguranța este un aspect fundamental în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor, iar AppGallery se asigură că toate aplicațiile disponibile pe platformă au fost testate de Huawei și sunt sigure pentru utilizare. Procesul de verificare a aplicațiilor include verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru pași, protecție la descărcare și instalare, precum și un mecanism de prevenire a unor elemente periculoase pentru funcționarea aplicației.

Pe lângă siguranța aplicațiilor în sine, AppGallery oferă și protecție pentru datele personale. Platforma folosește tehnologii avansate de criptare și protecție a datelor pentru a asigura confidențialitatea și securitatea informațiilor financiare și personale.

Dacă întâmpini dificultăți în descărcarea aplicațiilor pe telefonul tău Huawei sau ai nevoie de ajutor, AppGallery îți oferă suport prin intermediul unui QR code. Scanează codul și vei fi direcționat spre un cont de WhatsApp unde vei primi răspuns de la echipa de suport a Huawei AppGallery.

Aplicațiile din categoria Financiar & Furnizori Servicii disponibile în AppGallery îți oferă o experiență optimizată și securizată în gestionarea resurselor financiare și a serviciilor de utilități. Cu o gamă largă de aplicații la dispoziție, le poti alege pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale și te pot ajuta să economisești timp și efort. Descoperă astăzi aplicațiile Financiar & Furnizori Servicii din AppGallery și transformă-ți experiența financiară!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Huawei, #financiar, #appgallery , #huawei