HBO a lansat un trailer pentru al doilea sezon din "House of the Dragon"

Luni, 04 Decembrie 2023, ora 09:27
2219 citiri
HBO a lansat un trailer pentru al doilea sezon din "House of the Dragon"
Daemon Targaryen se întoarce din vara lui 2024 Foto Connect.ro

HBO a lansat un trailer pentru cel de-al doilea sezon al serialului "House of the Dagon", prequel din "Game of Thrones".

Sezonul 2 promite şi mai multe războaie cu dragoni, în timp ce forţele lui Rhaenyra Targaryen şi Alicent Hightower se vor confrunta - ei bine, de la dragon la dragon. Trailerul îl arată pe Daemon Targaryen îmbrăcându-se în armura sa impresionantă, cavaleri călare, soldaţi arzând de vii şi mai mulţi membri ai distribuţiei principale călărindu-şi dragonii în luptă.

"Nu există un război atât de urât pentru zei ca un război între rude", spune Rhaenyra. Dar, de asemenea, "Şi niciun război nu este atât de sângeros ca un război între dragoni", îi aminteşte mătuşa ei, Rhaenys Targaryen.

Distribuţia principală din "House of the Dragon" revine, alături de câteva feţe noi. Printre noii actori principali se numără Tom Taylor în rolul Lordului Cregan Stark, Clinton Liberty în rolul lui Addam de Hull, Jamie Kenna în rolul lui Ser Alfred Broome, Kieran Bew în rolul lui Hugh, Tom Bennett în rolul lui Ulf şi Vincent Regan în rolul lui Ser Rickard Thorne.

Actorii care revin sunt: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall şi Matthew Needham. Numele anunţate anterior sunt Abubakar Salim în rolul lui Alyn de Hull, Gayle Rankin în rolul lui Alys Rivers, Freddie Fox în rolul lui Ser Gwayne Hightower şi Simon Russell Beale în rolul lui Ser Simon Strong.

La începutul lunii noiembrie, Casey Bloys, CEO-ul HBO, a confirmat că sezonul 2 al serialului dramatic fantasy va avea premiera la "începutul verii" 2024.

Adaptat după "Fire & Blood" de George R. R. Martin, "House of the Dragon" are loc cu aproximativ 200 de ani înainte de evenimentele din "Game of Thrones" (şi cu aproximativ 172 de ani înainte de naşterea lui Daenerys Targaryen), în timpul apogeului dinastiei Targaryen.

Sezonul 1 a reluat tulburările politice pentru care "Game of Thrones" era cunoscut, după ce prinţesa Rhaenyra (Emma D'Arcy) a fost numită moştenitoarea aleasă a regelui Viserys I (Patty Considine). Mai târziu, Rhaenyra este încoronată regină şi se căsătoreşte cu unchiul ei, Daemon (Matt Smith). Rhaenyra şi Daemon devin implicaţi într-o luptă pentru putere împotriva fratelui vitreg al Rhaenyrei, regele Aegon al II-lea Targaryen (Tom Glynn-Carney), ceea ce duce Westerosul în pragul unui război civil.

Când a debutat, primul sezon din "House of the Dragon" a atras aproape 10 milioane de telespectatori, marcând cea mai mare premieră a unui serial din istoria HBO.

Martin este co-creator şi producător executiv; Ryan Condal este co-creator, showrunner şi producător executiv; printre producătorii executivi se numără Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere şi Vince Gerardis.

Vara vine mai repede în Capri. Una dintre cele mai selecte insule din Europa e îmbrăcată acum în galben și verde și înconjurată de albastru REPORTAJ
Vara vine mai repede în Capri. Una dintre cele mai selecte insule din Europa e îmbrăcată acum în galben și verde și înconjurată de albastru REPORTAJ
Pe o listă a celor mai exclusiviste locuri din Europa, demne de vizitat din martie până în noiembrie, insula Capri ocupă un loc de cinste. Este refugiul ideal după sau în timpul unui...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#house of dragon season 2, #HBO, #vara, #2024, #trailer , #stiri timp liber