Hoți costumați în femei vârstnice, arestați după ce au furat bunuri de 300.000 de euro de la pasagerii trenurilor din Franța VIDEO

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 09:26 2943 citiri
Hoții acționau când pasagerii coborau să fumeze FOTO Pixabay

Trei bărbați deghizați în femei vârstnice au furat bunuri în valoare de 300.000 de euro de la pasagerii trenurilor de mare viteză din Franța.

Un bărbat de 57 de ani și doi complici au fost reținuți, au anunțat autoritățile franceze, potrivit BBC. Aceștia ar fi jefuit circa 200 de persoane în decursul ultimilor șase ani și au acționat pe liniile dintre Paris şi Geneva către Marseille.

Hoții furau bunurile când pasagerii ieșeau să fumeze, sau chiar în timp ce vorbeau cu ei, mizând pe înfățișarea lor nevinovată. Cazul a fost deschis abia la începutul lunii aprilie, când o femeie a raportat că i s-au furat bijuterii în valoare de 50.000 de euro. Cei trei hoți au fost identificați cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, unul dintre ei fiind anterior închis pentru fapte similare.

Cei trei bărbați au fost arestați într-un apartament din Marseille, iar la percheziție au fost găsite valize, pixuri, ochelari, pantofi, bijuterii, aparate foto și 138.000 de euro în bancnote mici.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
#hoti, #trenuri, #Franta , #