Cum arată hotelul zburător de 5.000 de locuri, care nu va atinge pământul VIDEO

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 15:22 9212 citiri
Hotelul zburător este un proiect fabulos FOTO facebook

Într-o lume în care știința evoluează constant și în fiecare zi se nasc noi idei inovatoare, aceasta este una care cu siguranță uimește.

Este vorba despre un hotel zburător gigantic futurist care dispune de facilități de bază, cum ar fi o sală de sport și o piscină, cu o capacitate de transport de aproximativ 5.000 de pasageri. Hashem Al-Ghaili, proiectantul Sky Cruise, a descris aeronava ca fiind "viitorul transportului" și a explicat că liniile aeriene convenționale vor "transporta" pasagerii spre și dinspre "Sky Cruise", care nu va atinge pământul.

Cel mai surprinzător lucru despre acest concept este că este proiectat să rămână în aer timp de mai multe zile sau chiar luni, deoarece va fi alimentat cu energie nucleară prin intermediul a 20 de motoare de fuziune nucleară. Chiar și reparațiile și alte lucrări de întreținere vor avea loc atunci când "Sky Cruise" se află în aer.

Vorbind despre aeronavă pentru Daily Star, Al-Ghaili, când a fost întrebat câți piloți vor fi necesari pentru a pilota Sky Cruise, a răspuns: "Cu toată această tehnologie și voi vreți piloți? Cred că va fi complet autonom".

Deși data de funcționare a hotelului zburător nu a fost încă anunțată, el reprezintă un proiect fabulos.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News